Sky Fitness kjøpte eget bygg

Treningskjeden Sky Fitness jobber strategisk med etablering over hele landet. Selskapet kjøpte nylig et helt eget bygg på Grålum. Senteret på Grålum er selskapets tredje etablering i Sarpsborg.

Av Stine Bendiksen/ Novateur design og kommunikasjon

Det nye treningssenteret i Gamle Kongevei 21 består av en helt ny og moderne apparatpark, kondisjonsavdeling med tredemøller, ellipsemaskiner og romaskiner, funksjonell sone og frivektsavdeling med vekter, treningsstativer til knebøy og benkpress med mer. I tillegg har vi etablert 4 topp moderne World padle tourgodkjente baner i senteret, forteller Helge Hunderi, styreleder i Sky Fitness.

Storstilt ombygging

Selv om bygget er forholdsvis nytt har Sky Fitness lagt inn mye arbeide på å tilpasse lokalene. Helge hunderi forteller at bygget fra før innehar meget gode kvaliteter og at ombyggingen ble gjennomført for å spesialtilpasse arealene optimalt i forhold til bruk.
– Vi hadde en intens tilpasningsperiode på 2 måneder før vi åpnet dørene i bygget 26. mars. Vi tilbyr helse og trivsel og er opptatt av å levere et meget godt tilbud til våre kunder. Vi sørger for å holde høy kvalitet, med de nyeste treningsapparater etc. Derfor bruker vi også mye energi på å innrede sentrene så de fremstår moderne og med en standard som er 2022 verdig, sier Hunderi.
Han tilføyer at Sky Fitness skiller seg ut ved å ha meget godt tilbud til en fordelaktig pris. Treningssentrene har åpent hele året, 24 timer i døgnet og kundene har ingen bindingstid.

Foto: Sky Fitness.

Områdebasert etablering

Sky Fitness velger ut klustre og jobber ut fra en strategi der de etablerer flere sentre i samme område. Selskapet har de siste årene satset stort på Østfold, men Hunderi forteller at også på Sørlandet skal kjeden vokse radikalt fremover.
– Vi åpner rundt 10 nye sentre hvert år på ulike lokasjoner i hele landet, sier Hunderi.

Satser hardt på Østfold

Per i dag har Sky Fitness 42 treningssentre fordelt over hele landet. Av disse er så mye som 11 lokalisert i Viken kommune.
– Hovedkontoret til Sky Fitness ligger i Fredrikstad, forteller Hunderi, som også selv er vokst opp i byen. Fra før har Sky Fitness sentre i Østfold-byene Halden, Moss, Rygge og 4 sentre i Fredrikstad. Det nye treningssenteret på Grålum er selskapets tredje treningssenteretablering i Sarpsborg.
– Vi både kjøper og leier når vi etablerer nye sentre rundt om i landet, alt etter hva vi finner mest lønnsomt. Når vi har bestemt oss for å gå inn i et område ser vi alltid på begge alternativer, forteller Hunderi. På Grålum falt valget på å investere i eiendom frem for å leie.
– Vi hadde en veldig fin prosess rundt kjøpet som Metra Næringsmegling bisto oss med. Vi benytter oss generelt mye av Metra Næringsmegling når vi ser på aktuelle eiendommer i Østfoldområdet, avslutter han.