Tjenester - Markedsføring

Markedsføring

Ikke alle oppdrag er helt A4. Alt markedsmateriell som Metra benytter i sitt arbeid, er profesjonelt og skikkelig, men noen oppdrag krever noe litt ekstra. Dessuten er dette feltet i en rivende utvikling som går raskere enn de fleste av oss klarer å holde tritt med.

Våre egne dyktige markedsfolk jobber kontinuerlig med å holde oss i fremste rekke her. Vi samarbeider også med de beste reklamebyråer, designere, innholdsprodusenter, fotografer, arkitekter, illustratører og spesialister i web-markedsføring og bruk av sosiale media.

Metra Næringsmegling har i mange år utgitt sitt eget annonsemagasin. Hovedsakelig inneholdende våre eiendomsannonser, men også med interessant eiendomsstoff for alle som er interessert i næringseiendom i Østfold og Akershus. Magasinet holder en høy grafisk og innholdsmessig standard, og distribueres i posten til ca. 20 000 bedrifter i vårt nedslagsfelt, i tillegg til digital distribusjon til alle kunder som kommuniserer med oss digitalt.

For noen oppdrag er det tilstrekkelig med en liten enkel markedspakke til noen få tusen kroner, men vi kan også, sammen med vår oppdragsgiver, sette sammen og gjennomføre store komplette markedsplaner til mange hundre tusen på alle kjente plattformer. Vi vet hva som trengs.

B0002247

Trenger du hjelp med markedsføring? Ta kontakt med oss!

Leadskjema