Våre forretningsområder

Verdivurdering

Verdivurdering

Vurderer du å leie ut eller selge, reforhandle lånevilkår, refinansiering eller gjennomføre fusjon eller fisjon? Vi tilbyr verdivurdering og leievurdering av din eiendom eller utviklingstomter.

Les mer om verdivurdering her

Salg

Salg

Skal du kjøpe eller selge næringseiendom er meglerens viktigste oppgave å skape størst mulig verdi for deg. Vi er lokalkjente, vet hva ting koster å bygge og er tilstede i markedet.

Les mer om salg her

Utleie

Utleie

 Er du gårdeier, eier du et lokale, eller ønsker du fremleie fordi virksomheten har arealer til overs? Da er det flere faktorer å ta stilling til. Hvor finner jeg den rette leietakeren? Hvilken leiepris kan jeg forvente å oppnå? Hvordan oppnår jeg mest mulig verdi?

Les mer om utleie her

Analyse

Analyse

Vi gir deg innsikt i leiepriser, ledighet og oppnådde prisnivåer ved kjøp eller salg av kontor, handel og logistikk i vårt geografiske område som strekker seg fra Oslo til Svinesund. 

Les mer om analyse her

Rådgivning02

Rådgivning

Vi kjenner markedet på pulsen og kan gjøre leievurdering for å finne det rette leienivået. Er dere på jakt etter nye lokaler, bistår vi med leietakerrådgivning.

Les mer om rådgiving her

Markedsføring

Markedsføring

Ikke alle oppdrag er helt A4. Alt markedsmateriell som Metra benytter i sitt arbeid, er profesjonelt og skikkelig, men noen oppdrag krever noe litt ekstra.

Les mer om markedsføring her