Overlat store transaksjoner til oss

Unik lokalkunnskap og høy kompetanse gir Metra et klart fortrinn når store transaksjoner gjøres syd for Oslo.

Av Hilde Christie Wright/ Novateur design og kommunikasjon

Øivind Slangsvold, næringsmegler i Metra Næringsmegling.

-Vi opplever stor tillit i markedet, noe vi er svært glade og stolte over, sier næringsmegler Øivind Slangsvold i Metra. Metra Næringsmegling er markedsleder bland næringsmeglere i området som strekker seg fra svenskegrensen til Kolbotn og Ski, syd for Oslo. Det er imidlertid en tendens til at oppdragsgivere til store og verdifulle oppdrag i Østfold og Follo, tror at disse oppdragene må håndteres av meglerselskaper i Oslo. – Det er det ingen grunn til, mener Slangsvold.

En ekstra faktor

-Vi har den samme kontakten med investormiljøene som Oslomeglerne har. Vi har også den samme juridiske kompetansen, den finansielle kompetansen, den tekniske kompetansen og markedskompetanse. Det vi har i tillegg, er detaljkunnskap om vårt lokalmarked. Vår egen Metra-rapport gir statistisk underlag, som gjør oss i stand til å vite hvordan markedet faktisk fungerer og forutse tendenser fremover.

Registrer deg for å lese og laste ned Metrarapporten 2021 her.

Kompetente medarbeidere

-Vi har et korps med meget erfarne og fremoverlente, men samtidig jordnære meglere som jobber knallhardt med å løse hvert eneste oppdrag. Hvis du ønsker å selge en eller flere store eiendommer eller porteføljer i vårt område, bør du umiddelbart ta kontakt med oss, sier Slangsvold.

Se oversikt over våre meglere her.

Verdifulle råd

-Det er en tydelig tendens at store transaksjoner oppnår lavere yield og høyere priser, da en god del av eiendomsfondene og tilretteleggerne av syndikater setter en nedre grense på for eksempel 100 MNOK, eller høyere, for hva de er villig til å jobbe med og kjøpe. Vi kjenner til hvordan de forskjellige aktørene tenker og vurderer, og vi kan gi råd om hvordan du kan appellere til disse for å oppnå den optimale prisen for dine eiendommer.

Detaljkunnskap

-Ønsker du å kjøpe eiendommer «off market» i vårt område, bør du også ta kontakt med oss. Vi kjenner, nær sagt, hver eneste eiendom og deres eiere i vårt marked, og kan gjennom dette bidra til at det blir en handel, avslutter Slangsvold, og viser eksempler på transaksjoner Metra har gjort den senere tiden:

Moss
Fredrikstad
Moss
Sarpsborg

 

 

 

 

 

 Handelseiendom  Fredrikstad  51 000 000
 Handelseiendom  Moss  53 000 000
 Hotell  Moss  55 000 000
 Logistikkeiendom  Nordre Follo.  56 500 000
 Kontorbygg  Sarpsborg  60 000 000
 Logistikkeiendom  Moss  67 000 000
 Handelseiendom  Fredrikstad  70 000 000
 Industrieiendom  Moss  75 000 000
 Kontorbygg  Fredrikstad  75 000 000
 Handelseiendom  Sarpsborg  76 500 000
 Handelseiendom  Sarpsborg  85 000 000
 Næringstomt  Moss  93 000 000
 Boligprosjekt  Moss  125 000 000
 Logistikkeiendom  Moss  130 000 000

Bildene og tabell viser eksempler på transaksjoner.

Se oversikt over eiendom for salg her.

Metrarapporten Webforside Lite

Vi er stolte av å kunne presentere Metrarapporten 2023

Etter omfattende arbeid med innhenting, gjennomgang og analyse av markedsdata for vårt fokusområde – Østfold, Follo og områdene på østsiden av Oslofjorden – har vi nå gleden av å presentere en fersk markedsrapport for disse områdene.

Flere artikler

Geir Hesselberg, Næringsmegler salg/utleie – Metra Næringsmegling.

Lav ledighet og økte leieinntekter i Fredrikstad

13. desember 2023

For tredje året på rad har Metra Næringsmegling gjennomført en omfattende undersøkelse om næringsmarkedet i hele Østfold. Det er tydelig å se at handelsmarkedet i Fredrikstad ikke har vært skadelidende av nedgangstider og økonomiske utfordringer i 2023. Næringsmegler Geir Hesselberg i Metra Næringsmegling ser positivt på utviklingen videre i Fredrikstad. Han forteller at etter ca […]

Odd Groth, næringsmegler salg/utleie Metra Næringsmegling AS.

Sarpsborg satser på sentrum

13. desember 2023

Den ser ut til å lønne seg, ifølge Metra næringsmeglings helt ny lanserte markedsrapporten som kartlegger næringsmarkedet for Østfold. Næringsmegler Odd Groth fra Metra Næringsmegling ser en tydelig interesse for nyere næringsbygg og økende betalingsvilje i sentrumsområdet. Sarpsborg har de siste årene gjennomgått en transformasjon der det har vært større fokus på etablering av nye […]

Runar Haugland, næringsmegler salg/utleie i Metra Næringsmegling AS.

Stabilt marked i Halden

13. desember 2023

Den helt ny lanserte markedsrapporten fra Metra Næringsmegling viser et generelt stabilt marked innenfor næringseiendom, og flere industrielle virksomheter signert lange leiekontrakter på lager- og kontorarealer i Halden. Metra Næringsmegling lanserte denne uken årets markedsrapport som kartlegger næringsmarkedet for Østfold. Rapporten viser at utleiemarkedet i Halden stort sett har bestått av mindre arealer for kontor […]