Fakta om eiendommen

Type lokale


Lager/Logistikk,

Areal

14000 m2

Bruttoareal

14000 m2

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Kjøreport

Lasteramper

| Kort om eiendommen

Eiendommen er et nybygg som ble oppført i 2023. Bygget har en moderne og effektiv utforming og innehar flere lasteramper samt god kjøreportdekning. Bygget holder en meget god teknisk standard og lagerhallen har balansert ventilasjon med oppvarming fra bergvarme. Det er lagt solceller på hele taket og eiendommen har innvendig kameraovervåkning og sikkerhetsalarm. Lagergulv er ytterlig forsterket med armert betong.

| Innhold

Arealene kan leies ut både med kortere og lengre kontrakter.
Bygget er fleksibelt og kan med mindre grep deles inn fra ca. 14 000 kvm og ned til rundt 1 000 kvm. Det er en mindre kontordel med spiserom, cellekontorer, åpent landskap og møterom som kan leies i tilknytning til lagerhallen. Det er også etablert garderober med dusj.

| Beliggenhet

Strategisk og sentralt beliggende lager- og logistikkbygg på Vanemskogen Næringspark, som huser noen av distriktets største aktører innen logistikk, lager og lett produksjon.

Vanemskogen har meget god tilgang på infrastruktur og ligger kun 2 minutter fra av/på kjøring E6. Det er også kort vei til Moss Havn og tungtransport ferge over til Vestfold. Både riksgrensen mot sør og Oslo mot nord er innenfor 45 minutters kjøring fra eiendommen. Gardermoen og den nordlige transport aksen er 1 time og 15 minutters kjøring unna.

| Adkomst

God adkomst med direkte avkjøring fra FV 120 (Vålerveien) som er hovedåren for trafikk mot Våler og innover mot Indre Østfold.

| Parkering

God parkeringsdekning på egen tomt med mulighet for opptil 50 p-plasser.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: (+47) 92029641

Telefon: 920 29 641

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: (+47) 97985060

Telefon: 979 85 060