Fakta om eiendommen

Type lokale


Kjøpesenter,

Areal

20 m2

Bruttoareal

266 m2

Fasiliteter


Aircondition

Bredbåndstilknytning

Heis

God parkeringsdekning

treningssenter

vektertjenester

hyggelig cafe/pub på kveldstid

Arealspesifikasjon

-1. etg: 246 kvm Underetasje
3. etg: 20 kvm Cellekontor

Kort om eiendommen

Vestbytorget er et godt forankret nærsenter i Vestby sentrum, med en strategisk belligenhet. Nærsenteret omfatter 4 413 kvm med fleksible handel- og kontorarealer oppført i 1987. Bygget er vesentlig oppgradert de senere årene og holder en god gjennomgående standard. Ny heis i 2022 som går direkte ned til lokalet. Ankerleietaker i bygget er Sparebank 1 Østfold & Akershus. Senteret har bygget opp en posisjon innenfor helse og velvære og 42% av bygget er i dag helse & trening relatert. Aktører innen denne kategorien inkluderer blant annet Vestby tannlegesenter, Colosseumklinikken og Vestbytorget legesenter. Dette er leietakere som sørger for god aktivitet innad i senteret. Det er veldig god parkeringsdekning med 73 utendørs parkeringsplasser.

Coop Extra Vestby og Rema 1000 Vestby ligger i ummidelbar nærhet som er gode drivere til området.

Eiendommens potensiale

Arealet har vært brukt til kampsport og trening, men er godt egnet for andre typer bruk innen helse og trening, showroom og utsalg med mer.

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt plassert i Vestby sentrum med kort avstand til både Vestby togstasjon og avkjøring til E6. Eiendommen er omkranset av flere større boligprosjekter som vil øke aktiviteten på Vestbytorget. Bygget har en god eksponering langs Mølleveien. og Garderveien.

Adkomst

Adkomst er god med direkte inn- og avkjøring fra både Garderveien og Mølleveien. Ca. 2 min med bil til av- og påkjøring til E6.

Innhold

Areal 1
Arealet omfatter 246 kvm og ligger vis a vis Vestby treningsenter (Kraft Trening) i undetetasjen. Arealet har vindusflater og intern eksponering mot trappeoppgangen til 1 etasje. Leietaker har tilgang til felles spiserom i 3 etasje samt mulighter for å booke møterom også i 3 etasje. Endelig leiebeløp vil avhenge av eventuelle tilpasninger, leietid etc., men guiding på leie "as is" er basert på Nok 295,200 per år (Nok 1,200 per kvm)

Areal 2
Arealet omfatter et 20 kvm cellekontor som leies som en del av psykologi/helse fløyen i 3 etg. Leietaker har tilgang til felles spiserom i 3 etasje samt mulighter for å booke møterom også i 3 etasje. Endelig leiebeløp vil avhenge av eventuelle tilpasninger, leietid etc., men guiding på leie "as is" er basert på Nok 60,000 per år (Nok 3,000 per kvm)

Ventilasjon

Ventilasjon i teknisk rom per etasje. Eletrisk oppvarming.

Offentlig kommunikasjon

3 min gange til Vestby togstasjon.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Telefon: (+47) 92029641

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Telefon: (+47) 97093125