Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

130 m2

Bruttoareal

1352 m2

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Arealspesifikasjon

2. etg: 130 kvm Kontor / areal 1
2. etg: 252 kvm Kontor / areal 3
2. etg: 970 kvm Kontor / areal 2

Kort om eiendommen

- Enkel og god adkomst ved bruk av offentlig kommunikasjon.
- Godt med sykkelstier i bydelen Høyda og kort sykkelvei til Moss sentrum.
- Nærhet til E6
- God parkeringsdekning for kunder og ansatte.
- Øvrige handels-/ helse og serveringstilbud i umiddelbar nærhet
- Serveringsstedene Wok & Go og Farbror Melkers i 1.etg på sydsiden av bygget. Begge med flotte arealer for uteservering med sol hele dagen. Farbror Melkers har rettigheter til alkoholservering.
- Delikatesseforretningen Ertnes Kjøtt i 1.etasje samt flere andre gode tilbud av nisjeforretninger i 1.etasje.

Bebyggelse

Eiendommen holder god standard og er oppført i 1985, renovert i 2017.

Eiendommens potensiale

På nordsiden av lokalene, på motsatt side av hovedvei Varnaveien, ligger en rekke kjente forretninger: Rema 1000, Power, Intersport, Vitus Apotek, Musti, Jysk, Elkjøp, XXL, Elektroimportøren og Sulland bilforretning.

På sydsiden av lokalene finner du boligprosjektet Midtveien 8 med 140 leiligheter som nettopp er ferdigstilt. 3 måls park som er tilgjengelig for alle. Fint sted for lunsj med matpakke.
Vis-a-vis Midtveien finner du også Europris, Toppform (3 000 kvm med treningssenter i høy klasse), Ninas Hverdagslykke, Moss To-Takt og en rekke andre forretninger.

Et steinkast unna ligger Rygge Storsenter med sine 24 000 kvm med handel.

Naboeiendommen til Varnaveien 35, Varnaveien 33, er under utvikling. Den gamle bygningen skal rives og det er planer om spennende konsepter i et nybygg.

Beliggenhet

De ledige lokalene ligger i Handelsområdet M8 på Høyda i Moss. Området er et av de største forretningsområdene i Østfold. Her finner du alt fra store og kjente varehus til mindre lokale nisjeforretninger, og det er en svært allsidig og stor kundestrøm.

Området er under rivende utvikling med velrennomerte boligutviklere i spissen.

På sydsiden av handelsområdet M8 er 140 leiligheter nylig oppført, noe som er spesielt positiv for M8-Senterets leietakere.
Det er også ført opp et torg på denne siden av bygget. Her kan du nyte et bedre måltid eller en kopp kaffe fra ett av M8-senterets flere serveringssteder. Naboeiendommen mot vest er under utvikling med nye, spennende fasiliteter og tilbud.

Adkomst

Adkomst til bygget fra Varnaveien og Midtveien:

Kort avstand til avkjøring på E6 Moss syd. 5 minutter fra Moss sentrum med bil. Bussforbindelse til Moss sentrum. Sykkelstier i området som også lett tar deg ned til Moss Sentrum på kort tid. Vy-buss fra Oslo til Høyda direkte.
Ellers enkel adkomst til Moss med tog fra Oslo og omkringliggende byer med direkte bussforbindelse til Høyda. Bastøfergen mellom Moss og Horten har i tillegg hyppige avganger.

Området hadde sitt utspring i bilbasert handel, men har de senere årene utviklet seg til en bydel med en god miks av store nye boligprosjekter/boligprosjekter i utvikling, kulturtilbud og rommer utallige handels- og helseaktører.

Moss kommune er godt i gang med arbeidet for ny kommunedelplan for Høyda noe som er meget positivt for den videre utviklingen av Bydelen Høyda. Planen forventes ferdigstilt i 2023.

Innhold

Kontorlokalene ligger i 2. etg. og er del av et større handelsbygg med gode fasiliteter og super beliggenhet. I første etasje ligger det flere handels- og serveringskonsepter.

Størrelser fra ca. 130 kvm til ca. 1100 kvm med mulighet for egen takterrasse.

Kontorarealene passer for mellomstore til større bedrifter og kan bygges etter kravspesifikasjoner og behov. Arealet på 843 kvm vest i eiendommen passer godt for en større bedrift. Det er her egen inngang for dette arealet via trappetårn mot vest. Lyse lokaler med løpende vindusrekker langs med yttervegg.

Varnaveien 35 Eiendom ønsker å bygge på sosiale, miljøvennlige og økonomisk bærekraftige løsninger. Det vil bli brukt materialer som treverk og trespiler i lokalenes fellesarealer som vil gi godt inneklima og god trivsel. Organiske former gjør lokalene ''mykere'' og i kombinasjon med rolige og varme farger skal dette oppleves som et behagelig og moderne sted å være både for besøkende og ansatte.

Det er tilgang på heis og bygget er til rette lagt for HC-brukere.

Parkering

Eiendommen har en svært god parkeringsdekning for både kunder og ansatte.

Ventilasjon

Det er balansert ventilasjon med kjøling i lokalene.

Standard

Bruk av eksisterende betongbygg medfører sparing av Co2 og lokalene er egnet for energisparende klimaanlegg med omluftsystem.

Gjenbruk av materialer kan kombineres med nye materialer.

Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.

Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.

Oppvarming

Grunnvarme gjennom ventilasjon. For øvrig elektrisk oppvarming.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Offentlig kommunikasjon

Hyppige bussavganger rett på utsiden av eiendommen.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: (+47) 92029641

Telefon: 920 29 641

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: (+47) 97985060

Telefon: 979 85 060