Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

91 m2

Bruttoareal

755 m2

Arealspesifikasjon

2. etg: 91 kvm Kontor / Areal 1
2. etg: 109 kvm Kontor / Areal 5
2. etg: 124 kvm Kontor / Areal 3
2. etg: 170 kvm Kontor / Areal 2
2. etg: 261 kvm Kontor / Areal 4

| Kort om eiendommen

- Enkel og god adkomst ved bruk av offentlig kommunikasjon.
- Godt med sykkelstier i bydelen Høyda og kort sykkelvei til Moss sentrum.
- Nærhet til E6
- God parkeringsdekning for kunder og ansatte.
- Øvrige handels-/ helse og serveringstilbud i umiddelbar nærhet
- Serveringsstedene Wok & Go og Crossover i 1.etg på sydsiden av bygget. Begge med flotte arealer for uteservering med sol hele dagen og alkoholservering.
- Delikatesseforretningen Ertnes Kjøtt i 1.etasje samt flere andre gode tilbud av nisjeforretninger i 1.etasje.

| Bebyggelse

Eiendommen holder god standard og er oppført i 1985, renovert i 2017.

| Innhold

Kontorlokalene ligger i 2. etg. og er del av et større handelsbygg med gode fasiliteter og super beliggenhet. I første etasje ligger det flere handels- og serveringskonsepter.

Det er 5 ledige kontorarealer i bygget som varierer i størrelse fra 91 kvm til 261 kvm. Arealene er ulike i utforming og kvaliteter og kan ytterlig tilpasses leietakers behov.

Varnaveien 35 Eiendom ønsker å bygge på sosiale, miljøvennlige og økonomisk bærekraftige løsninger. Lokalenes fellesarealer holder en høy standard og oppleves som et behagelig og moderne sted å være både for besøkende og ansatte.

Det er tilgang på heis og bygget er til rette lagt for HC-brukere.

| Beliggenhet

De ledige lokalene ligger i Handelsområdet M8 på Høyda i Moss. Området er et av de største forretningsområdene i Østfold. Her finner du alt fra store og kjente varehus til mindre lokale nisjeforretninger, og det er en svært allsidig og stor kundestrøm. På nordsiden av lokalene, på motsatt side av hovedvei Varnaveien, ligger en rekke kjente forretninger: Rema 1000, Gigabox, Vitus Apotek, Jysk, Elkjøp, XXL, Elektroimportøren og Sulland bilforretning. Et steinkast unna ligger Rygge Storsenter med sine 24 000 kvm med handel. Vis-a-vis Midtveien finner du også Europris, Toppform (3 000 kvm med treningssenter i høy klasse), Ninas Hverdagslykke, Moss To-Takt og en rekke andre forretninger.

Området hadde sitt utspring i bilbasert handel, men har de senere årene utviklet seg til en bydel med en god miks av store nye boligprosjekter/boligprosjekter i utvikling, kulturtilbud og rommer utallige handels- og helseaktører. På sydsiden av lokalene finner du boligprosjektet Midtveien 8 med 140 leiligheter som ble ferdigstilt i 2021. 3 måls park som er tilgjengelig for alle. Fint sted for lunsj med matpakke.

Naboeiendommen til Varnaveien 35, Varnaveien 33, er under utvikling. Den gamle bygningen rives og det er prosjektert et klatresenter (Høyt og Lavt Klatresenter) i massiv tre som er designet av Snøhetta. Planlagt åpning 1 September 2024.

Det er også ført opp et torg på eiendommen. Her kan du nyte et bedre måltid eller en kopp kaffe fra ett av M8-senterets flere serveringssteder.

| Adkomst

Adkomst til bygget fra Varnaveien og Midtveien:

Kort avstand til avkjøring på E6 Moss syd. 5 minutter fra Moss sentrum med bil. Bussforbindelse til Moss sentrum og togstasjon. Sykkelstier i området som også lett tar deg ned til Moss Sentrum på kort tid.
Bastøfergen mellom Moss og Horten har i tillegg hyppige avganger.

| Parkering

Eiendommen har en svært god parkeringsdekning for både kunder og ansatte.

| Standard

Bruk av eksisterende betongbygg medfører sparing av Co2 og lokalene er egnet for energisparende klimaanlegg med omluftsystem.

Gjenbruk av materialer kan kombineres med nye materialer.

| Oppvarming

Grunnvarme gjennom ventilasjon. For øvrig elektrisk oppvarming.

| Ventilasjon

Det er balansert ventilasjon med kjøling i lokalene.

| Offentlig kommunikasjon

Hyppige bussavganger rett på utsiden av eiendommen.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: (+47) 92029641

Telefon: 920 29 641

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: (+47) 97985060

Telefon: 979 85 060