Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

141 m2

Bruttoareal

141 m2

| Kort om eiendommen

Meget sentralt beliggende i Kolbotn sentrum - god eksponering mot handelsgate.
Kombinasjon av cellekontorer, sosiale soner, møterom og åpent landskap.
Består i dag av lokale på 141 kvm - leies ut samlet.

| Innhold

1. etasje (141 kvm): Resepsjon/forretningslokale, kontorer, møterom, kjøkken og wc.

Fleksibelt lokale med mange bruksmuligheter i hjertet av Kolbotn sentrum. God profilering i velkjent bygård med direkte inngang fra bakkeplan. Innredet som kontorer for tidligere leietaker, men kan tilpasses til forretningslokale. Lokalet holder gjennomgående god standard med påkostet materialvalg og balansert ventilasjon med varmegjenvinning/kjøling.

Lokalet står ledig med mulighet for rask tiltredelse. Leies ut samlet til solid aktør med ønske om langvarig leieforhold. Leienivå er avhengig av varighet og tilpasninger. Det forutsettes at leietaker driver mva-pliktig virksomhet. Leien reguleres hver 1. januar, i forhold til eventuelle økninger i Statistisk Sentralbyrås konsumprisindeks (KPI). I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens fellesutgifter stipulert til kr 7.875,-/mnd. inkludert oppvarming. Leietaker tegner eget abonnement for strøm og bredbånd.

| Beliggenhet

Attraktivt kontor-/forretningslokale med optimal plassering i Kolbotn sentrum. Lokalet ligger med direkte adkomst fra gateplan og i umiddelbar nærhet til Kolbotn stasjon med god kollektivdekning. God profilering mot handelsgate med butikker, service, offentlige kontorer og leiligheter. En rekke igangsatte prosjekter vil revitalisere Kolbotn sentrum og gi fantastiske forutsetninger for næringslivet: Utbygging av Follobanen og ny sentrumsplan med store utviklingsprosjekter for boliger, handel, kontorer og kulturtilbud.

| Adkomst

Det er enkel adkomst både med bil og kollektivtransport. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser og kun få minutters gangavstand til Kolbotn stasjon.

| Parkering

Mulighet for leie av p-plasser i garasjeanlegg i underetasje. Det er montert 3 stk. el-bil ladere ved p-plasser i kjeller. God parkeringsdekning med flere parkeringsområder i umiddelbar nærhet i Kolbotn sentrum, samt gateparkering.

| Oppvarming

Radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg.

| Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.

Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: (+47) 97093125

Telefon: 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: (+47) 92816111

Telefon: 928 16 111