Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

265 m2

Bruttoareal

265 m2

| Kort om eiendommen

Sentralt i Vestby med kort vei til butikker, servering, offentlige kontorer og boliger.
God parkeringsdekning og kun 3 minutter til E6.
Lyse kontorer med god standard - kan leies enkeltvis eller samlet.

| Bebyggelse

Kombinasjonseiendom med administrasjonsbygg og lager-/verksted. Ledige kontorarealer fra 15-140 kvm i administrasjonsbygg. Bærende konstruksjoner i betong. Eiendommen er betydelig påkostet de senere år med nymalte fasader og nyrenovert atrium ved inngangsparti for sosiale møter og utelunsj. Innvendig er kontordel modernisert med nye vinduer, nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, nye gulv og overflater.

| Innhold

1. etasje (140 kvm): Kontorer, møterom, kjøkken med spiseplass garderobe og wc.

Moderne lokaler som vil appellere til en rekke virksomheter. Lokalene egner seg til kontor, rådgivning, undervisning, helse/behandling m.m. Ledige kontorarealer fra 15-140 kvm. Lokalene er betydelig modernisert de senere år og holder gjennomgående god standard. Lyse kontorer som kan leies enkeltvis eller samlet. Felles møterom, kjøkken med spiseplass og garderobe/wc deles med øvrige leietakere. Lokalene står ledige med mulighet for rask tiltredelse.

Leienivå er avhengig av oppstart og varighet. Månedlig forhåndsbetaling og sikkerhetsstillelse i form av 3 måneders bankgaranti/depositum. Leien reguleres hver 1. januar, i forhold til eventuelle økninger i Statistisk Sentralbyrås konsumprisindeks (KPI). I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens driftsutgifter stipulert til kr ??0,-/kvm/år.

| Beliggenhet

Eiendommen er praktisk beliggende i Vestby med nærhet til E6. Området består av industri, handel og boligbebyggelse, og eiendommen ligger godt synlig fra tilkomstvei. Vestby øker stadig i attraktivitet for de fleste etablerende virksomheter, men særlig innen lager, håndverk, transport, tekniske installasjoner og vedlikehold. Dette på grunn av den sentrale beliggenhet på østlandet og rask adkomst til E6.

| Adkomst

Fra avkjøring 16 på E6 ved "Vestby-brua" mot Vestby sentrum. Avkjøring til Senterveien, deretter Vestbyveien til Randemfaret. Eiendommen ligger godt synlig på høyre side.

| Parkering

Svært god parkeringsdekning på stor oppstillingsplass ved adkomst.

| Regulering

Eiendommen ligger i regulert område avsatt til næringsbebyggelse med formål kontor og lager: Reguleringsplan 003 Randemfaret, datert 19.12.94, sist revidert 14.05.15.

| Beskrivelse av tomt

Eiet tomt p 6 400 kvm, hovedsakelig opparbeidet med asfalterte overflater. Området fremstår åpent og flatt, og det er godt egnet for kjøring av både mindre og større kjøretøy, samt utvendig lagring. Det er to adkomster inn på området. En ved administrasjonsbygget og en ved lager-/
verkstedbygg.

| Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Klimaanlegg har forvarmet friskluft om vinteren.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 97 09 31 25

Telefon: 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 92 81 61 11

Telefon: 928 16 111