Eiendom til salgs:

Ytre Enebakk – 2 nye bygg med 21 lagerseksjoner er planlagt ferdigstilt våren/sommeren 2025

Gneisveien 8
1914 Ytre Enebakk

Fakta om eiendommen

Type lokale


Lager/Logistikk

Areal

72 m2

Bruttoareal

72 m2

Prisantydning

1 750 000 kr

| Kort om eiendommen

Eiendommen har et areal på ca. 3 200 kvm og vil omfatte tre byggetrinn, hvor det skal oppføres totalt 21 lagerseksjoner.
Byggene deles inn i seksjoner på 72 kvm. Se vedlagte tegninger som viser inndeling.

hver seksjon har følgende mål:
- Lengde 12 meter
- Bredde 6 meter
- Høyde 6 meter

- Mesanin er tilvalg og er på 35 kvm.

Seksjonene leveres med følgende standard:
- Betonggulv leveres med fiberarmert støp.
- Utvendige vegger leveres isolert med sandwichelementer T120.
- Innvendige skillevegger leveres med isolerte sandwichelementer T100
- Tak isoleres og tekkes med folie.
- Dører og porter leveres i standard farge.
- Det leveres egen strømmåler i hver seksjon (Plassert i teknisk rom)
- Egen fordelingsskap med 3 fas 16A 400V i hver seksjon. En 16 A stikk, bryter og to stk. LED-armatur
- Brann og Nødlys etter gjeldende krav.
- Trekkerør for fiber legges inn i hver seksjon.
- Oppstikk for vann og avløp leveres i hjerne på hver seksjon.
- Utomhus leveres ferdig asfaltert (beregnet areal 1400 kvm)
- Hver seksjon for lys over inngangsdør og nummer/bokstavskilt utvendig.

Elektrisk leddheisport med vindu og fjernkontroll - b x h = 3,6 x 3,3

Mesanin, etablering av toalett, vask, vannkran, varmepumpe og varmtvann er tilvalg.

| Bebyggelse

Det er planlagt to bygg som deles inn i 21 lagerseksjoner med moduler på 72 kvm BTA. Se vedlagte tegninger som viser inndeling.
Pris per seksjon på 72 kvm NOK 1 750 000,-

Dokumentavgift og tinglysningsgebyrer kommer i tillegg til kjøpesum. Dokumentavgiften er på 2,5 % og beregnes kun av tomteverdien.

Beskrivelse av tekniske standard og informasjon gitt i dette prospekt og leveransebeskrivelse, samt annen informasjon fremlagt i forbindelse med salget, forutsettes gjennomgått og kontrollert av kjøper før bindende bud gis. Bygget vil bli godkjent til bruk som lager og garasje.

| Innhold

Fleksible og isolerte lagerseksjoner. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/ bobil, hobbyverksted og lagerplass.

| Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentral i Ytre Enebakk med god adkomst til / fra RV 155, kun 23 km fra Oslo sentrum og 13 km fra Klemetsrud (E6).

| Adkomst

Fra Berghagan/Langhus tar det cirka 15 minutter å kjøre til Havaristen i Ytre Enebakk. Følg Vevelstadveien til Siggerud, og fortsett deretter på Siggerudveien. Ta deretter til venstre inn på Bru-fjellveien. Sving til høyre inn på Enebakkveien (Fv155/Rv155) og følg veien til du ankommer Havaristen.

Fra Ryen, kjør E6 mot Gøteborg og ta avkjøringen til høyre (avkjøring 27) mot Rv155/Enebakk/Holmlia/Bjørndal/Klemetsrud. Fortsett på Enebakkveien (Fv155) til du når Havaristen.

| Regulering

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til plan for NY 2 Enebakk Kommune. Plan nr. 440.

Tillatt bebygd areal (BYA) er 70 %. I beregningen av BYA inngår parkeringsplasser for ansatte og besøkende med 18 m² hver, plasser for bevegelseshemmede med 25 m², og plasser for varetransport med 70 m². Maksimal byggehøyde er ca. 18 meter.

| Diverse

Overtakelse er forventet sommeren 2025. Det tas forbehold om at forhåndssalg av lagerseksjoner må være gjennomført før byggingen kan igangsettes.

Sameiet vil bli opprettet av utbygger før bygget ferdigstilles. Sameiet har ansvaret for forsikring av bygningskroppen, mens seksjonseierne er ansvarlige for forsikring av inventar.

MVA-registrert aksjeselskap med MVA-pliktig virksomhet i seksjonen kan etter overtakelse motta en justeringsavtale for eventuell refusjon av merverdiavgift for byggekostnader, fra trukket tomtekostnaden.
MVA fradraget vil utgjøre cirka 10-12% av kjøpesummen.

Alle opplysninger i salgsprospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at det forringer den generelle standarden. Det tas også forbehold om feil i prospektet. For øvrig selges eiendommen i henhold til avhendingslovens bestemmelser.

| Oppvarming

Elektrisk og tilvalg varmepumpe.

| Hvitvaskingsloven

Hvitvaskingsregelverk
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundetiltak av både oppdragsgiver og kjøper.
Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å bekrefte identiteten til kjøper på grunnlag av gyldig legitimasjon. Samt plikt til å foreta kontroll av eventuelle reelle rettighetshavere. Der kjøper opptrer i henhold til fullmakt må også fullmaktsgivers identitet bekreftes på grunnlag av gyldig legitimasjon. Kundetiltak av kjøper, skal senest skje på kontraktsmøtet.
Dersom budgiver opptrer i henhold til fullmakt, må fullmakten fremlegges samtidig som bud inngis. Dersom kjøper er en juridisk person, plikter kjøper å fylle ut og returnere egne kundekontrollskjemaer før kontraktsmøtet. Firmaattest eller fullmakt må fremlegges samtidig som det inngis bud.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Med mistenkelig transaksjon menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende motmeglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Ansvarlig megler

Torkil Krange

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 92 81 61 11

Telefon: 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 97 09 31 25

Telefon: 970 93 125