Lokale til Leie:

Prosjektert nybygg med umiddelbar nærhet til E6. Rammetillatelse foreligger.

Årvollskogen 95
1529 Moss

Fakta om eiendommen

Type lokale


Lager/Logistikk,

Areal

870 m2

Bruttoareal

870 m2

| Kort om eiendommen

Prosjektert nybygg på ca. 900 kvm med rammetillatelse på Årvollskogen.

Egner seg utmerket for en vid gruppe aktører innenfor småindustri, produksjon, verksted og lager/logistikk. Tett på E6 avkjøring i Moss syd.

| Innhold

Det er prosjektert en større lagerhall med 4 kjøreporter som gir økt fleksibilitet ift. mulig avdeling av arealene. Bygget vil være søylefritt som bidrar til effektiv utnyttelse. Innvendig takhøyder vil være opp mot 7m til dragere.

Det kan etableres kontorer på bakkeplan eller ved etablering av mesanin. Endelig utforming vil bli utformet i samarbeid med leietaker.

| Beliggenhet

Bygget har en meget god beliggenhet for alle som er avhengig av god kommunikasjon. E6 med 4-felts motorveistandard stryker like og til Moss sentrum og havn med ferge til Horten er det kun ca. 3 km.
Ca. 70 bedrifter har tilhold på næringsområdet i dag, og det er plass til ytterligere noen før området er fullt utbygget.
Sarpsborg og Fredrikstad kun 15 - 20 min. unna.
Oslo og Sverige innen 40 min. rekkevidde.

| Adkomst

Enkel og god ankomst fra E6. Avkjøring fra E6 til FV 118 og første avkjøring til Årvollskogen ved Obs Bygg og Bohus.

| Parkering

Uteområder leveres med asfalterte adkomstveier og parkeringsplasser. Det er gode adkomstforhold for store kjøretøy. Videre er uteområdet inngjerdet og med appstyring.

| Standard

Bygget vil få nybyggstandard etter dagens krav og tekniske forskrifter. Bygget vil tilfredsstille alle miljømessige hensyn og krav. Tilpasninger og utforming vil bli gjennomført i samarbeid med leietaker.

| Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

| Hvitvaskingsloven

Hvitvaskingsregelverk
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundetiltak av både oppdragsgiver og kjøper.
Dette innebærer blant annet at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: +47 92 02 96 41

Telefon: 920 29 641

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: +47 97 98 50 60

Telefon: 979 85 060