Fakta om eiendommen

Type lokale


Lager/Logistikk,

Areal

280 m2

Bruttoareal

280 m2

| Kort om eiendommen

Ca. 280 kvm med lagerareal i kjelleretasje med kjøreport. Innvendig høyde på mellom 2 og 2.5 meter. Alle flater er overbehandlet. Nylig etablert bad med dusj. Nytt el-anlegg i 2024.

| Beliggenhet

Veldig god eksponering midt i rundkjøringen på Melløs og langs Fjordveien og kun 1,5 km fra Moss sentrum. 5 min. med bil til Årvollkrysset med av/på kjøring til E6. God adkomst til E6 gjør at man favner en større radius. Store deler av Østfold og Follo ligger innen 35 min. med bil.

3 min. med bil til Høyda det primære handelsområdet i Moss.

| Parkering

God parkeringsdekning med 8 parkerings plasser foran næringsarealet på bakkeplan og ytterlige parkeringsmuligheter foran inngang til kjeller.

| Oppvarming

Elektrisk oppvarming

| Offentlig kommunikasjon

God tilgang til offentlig kommunikasjon (buss) med bussholdeplasser langs Fjordveien og like umiddelbart utenfor eiendommen. 1 km / 15 minutter i gangavstand til Moss togstasjon, fergeforbindelse Moss-Horten. Togtur til Oslo på ca. 30 minutter, og 35 minutter med ferge til Horten.

| Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

| Hvitvaskingsloven

Hvitvaskingsregelverk
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundetiltak av både oppdragsgiver og kjøper/leietaker.
Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: +47 92 02 96 41

Telefon: 920 29 641

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: +47 97 98 50 60

Telefon: 979 85 060