Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

3425 m2

Bruttoareal

3425 m2

| Kort om eiendommen

Eiendommen ligger tett på Mysen sentrum.
Gode kommunikasjonslinjer med både bil og offentlig transport.
Godt med parkeringsplasser og tilrettelagt for store kjøretøy.
Eiendommen ligger nær hovedgaten, Smedgata, med handlesenter og servicetilbud.

| Bebyggelse

Bygget er oppført som kombinasjonsbygg med kontor og produksjon/lager. Opprinnelig oppført som trykkeri/lager i 1988, senere ombygget og modernisert i flere perioder. Bygget er oppført med grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner er i betong, søyler og dragere. Yttervegger med utfyllende bindingsverk, fasade er forblendet med teglstein. Etasjeskillere i prefabrikkerte hulldekkselementer og DT elementer. Flatt tak med fall til innvendige sluk. Tekket med PVC, folie-membran. Personheis for opptil 10 personer. I forbindelse med utleie er det gjort betydelige leietakertilpasninger i kontordel. Lager med tilgang via 2 elektriske leddporter, samt overbygget lasterampe. Det er montert brannvarslingsalarm med direkte varsling til brannvesen ny sentral i 2014.

| Innhold

Kontordel over 2 etasjer: Totalt rundt 2.037 kvm.
Lager: Totalt 1.388 kvm.

Administrasjonsdel er i dag tilpasset undervisning for elever med nedsatt funksjonsevne, Lokaler består av en blanding av kontor, åpent kontorlandskap, gruppe-/behandlingsrom, kjøkken, garderober, toaletter, tilfluktsrom og tekniske rom. Mulig å dele opp kontordel i flere leieforhold med separate innganger og størrelse kan tilpasses leietakers behov. Det er gjennomført betydelige oppgraderinger de senere år og lokalene fremstår som lyse og moderne. Lager- og produksjonshall med opptil 6,5 meters takhøyde og adkomst via kjøreporter og lasteramper. Fleksibelt og arealeffektivt med god avstand mellom bærende konstruksjoner. Lager kan deles inn i inntil 3 leieforhold med separate innganger.

Lokaler står ledige fra nyåret 2025 med ønske om langvarig leieforhold. Leienivå er avhengig av størrelse, varighet og tilpasninger. I utgangspunktet "as is": kr 950,-/kvm/år ekskl. mva. for kontor og kr 800,-/kvm/år ekskl. mva. for lager. Det forutsettes at Leietaker driver mva-pliktig virksomhet. Leien reguleres hver 1. januar, i forhold til eventuelle økninger i Statistisk Sentralbyrås konsumprisindeks (KPI). I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens fellesutgifter. Ta kontakt med megler for tilbud.

| Beliggenhet

Eiendommen ligger i søndre del av Mysen sentrum med blandet bebyggelse av næring og bolig. Kort vei til hovedgate med handlesenter og servicetilbud. Enkel adkomst til E18 og gode kommunikasjonslinjer med både bil og offentlig transport.

| Regulering

Eiendommen ligger i regulert område avsatt til kontor og industri.

| Beskrivelse av tomt

Tomten er forholdsvis flat og er opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser, samt laste - og losse-soner. Øvrig del av tomten er parkmessig opparbeidet og beplantet.

| Oppvarming

Oppvarming med panelovner på yttervegger.

| Ventilasjon

Det er installert et nytt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og kjøling i administrasjonsdel (2014).

| Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

| Hvitvaskingsloven

Hvitvaskingsregelverk
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundetiltak av både oppdragsgiver og kjøper.
Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å bekrefte identiteten til kjøper på grunnlag av gyldig legitimasjon. Samt plikt til å foreta kontroll av eventuelle reelle rettighetshavere. Der kjøper opptrer i henhold til fullmakt må også fullmaktsgivers identitet bekreftes på grunnlag av gyldig legitimasjon. Kundetiltak av kjøper, skal senest skje på kontraktsmøtet.
Dersom budgiver opptrer i henhold til fullmakt, må fullmakten fremlegges samtidig som bud inngis. Dersom kjøper er en juridisk person, plikter kjøper å fylle ut og returnere egne kundekontrollskjemaer før kontraktsmøtet. Firmaattest eller fullmakt må fremlegges samtidig som det inngis bud.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Med mistenkelig transaksjon menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende motmeglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 92 81 61 11

Telefon: 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 97 09 31 25

Telefon: 970 93 125