Fakta om eiendommen

Type lokale


Lager/Logistikk

Areal

2818 m2

Bruttoareal

2818 m2

| Kort om eiendommen

Eiendommen, som ble oppført i 2009, består av et lager på ca. 2 800 kvm og kontorlokaler på ca. 200 kvm fordelt over tre plan.

Fri takhøyde er ca. 8 meter, søylefritt, sprinklett og bygget er utstyrt med tre kjøreporter. Hovedporten i front har en åpning på B/H 7 x 5 meter, porten i bakkant har B/H 3,5 x 3,5 meter, og porten på langsiden mot syd har B/H 4 x 3,5 meter. Bygget måler ca. 120 meter i lengde og ca. 22 meter i bredde.

| Innhold

Plan 1 består av et kaldtlager og et kundemottak, samt en HC-heis som gir tilgang til kontorene i plan 2 og 3.
Plan 2 inneholder et møterom og et teknisk rom, mens plan 3 tilbyr kontorer, kjøkken/spiserom, toaletter og garderober. Kontorarealet består av fire separate kontorer samt et åpent landskap med plass til 8-10 arbeidsplasser.

| Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert i Deli Skog Næringspark, kun 30 minutter sør for Oslo. Dette er en veletablert næringspark som huser flere anerkjente lager- og logistikkaktører, inkludert Asko, Skeidar, Haugen-Gruppen, Qualified Logistics og flere andre. Området har en ideell beliggenhet med nærhet til både E6 og E18, noe som gjør det spesielt godt egnet for import-, service-, og håndverksbedrifter som verdsetter effektiv kommunikasjon og logistikkforbindelser.

| Adkomst

Eiendommen ligger rett overfor Asko og ColliCare Logistics, med kun 5 minutter til avkjøringen ved Vestby syd og 10 minutter til avkjøringen ved Son. Det tar ca. 20 minutter å nå E18 ved Elvestad.

| Parkering

Eiendommen har rikelig med parkeringsplasser, og det er tilrettelagt for elbillading.

| Regulering

Eiendommen ligger i regulert område avsatt til lettere industri, håndverksbedrifter, lagerforretninger, kontorer og annen type næringsvirksomhet. Eldre reguleringsplan med planid 3216_0021, ikrafttredelsesdato 28.02.1994. I tillegg omfattes eiendommen av endelig vedtatt arealplan. Kfr. megler for kopi av reguleringsplan og bestemmelser.

| Standard

Kontorene er lyse og trivelige med et godt inneklima. De har malte overflater, glassvegger og glassdører som vender ut mot det åpne landskapet. Gulvene er dekket med parkett i en varm og innbydende fargetone.

| Oppvarming

Ventilasjon og varmepumper.

| Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

| Hvitvaskingsloven

Hvitvaskingsregelverk
I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre kundetiltak av både oppdragsgiver og kjøper.
Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å bekrefte identiteten til kjøper på grunnlag av gyldig legitimasjon. Samt plikt til å foreta kontroll av eventuelle reelle rettighetshavere. Der kjøper opptrer i henhold til fullmakt må også fullmaktsgivers identitet bekreftes på grunnlag av gyldig legitimasjon. Kundetiltak av kjøper, skal senest skje på kontraktsmøtet.
Dersom budgiver opptrer i henhold til fullmakt, må fullmakten fremlegges samtidig som bud inngis. Dersom kjøper er en juridisk person, plikter kjøper å fylle ut og returnere egne kundekontrollskjemaer før kontraktsmøtet. Firmaattest eller fullmakt må fremlegges samtidig som det inngis bud.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Med mistenkelig transaksjon menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende motmeglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 92 81 61 11

Telefon: 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 97 09 31 25

Telefon: 970 93 125