Eiendom til salgs:

White Box næringsseksjoner med vid regulering og god eksponering.

Møllebakken 4
1538 Moss

Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler,

Areal

m2

Bruttoareal

m2

Fasiliteter


Kjøreport

| Kort om eiendommen

White box næringsseksjoner som er regulert for forretning/kontor/industri og med eksponering mot Osloveien (ÅDT 10 410 i 2022).

Godt tilrettelagt for både rene eiendomsinvestorer samt eier/brukere innen bil/båt utsalg og andre typer lager og produksjons bedrifter. Seksjonenes areal;
- Bakkeplan - 1 347 kvm
- Kontor 2 etg. - 433 kvm
- Extra tomt - 1 183 kvm

Seksjonene vil bli vesentlig oppgradert før overlevelse. Generelle oppgraderinger inkluderer;
- Etterisolering av tak og ny folie samt taktekking.
- Ny hovedtavle til seksjonen samt LED grunnbelysning. inkl.
- Sprinkelanlegg.

Seksjonen på bakkenplan vil bli utbedret med avretting av gulv, ny kjøreport og personalinngang fra nord. Sekjsonen er åpen med effektiv akse plassering. Kontor delen selges "as is" med en enkel standard, men med god planløsning og mye naturlig lys. Seksjonen(e) kan videre skreddersys etter egen avtale.

Tomten er flat, kvadratisk og stort sett asfaltert. med god parkeringsdekning og mulighet for kjøp av ytterlig tomteareal.

Kontor/lager/tomt seksjonene kan kjøpes samlet eller hver for seg. Eier vil foreta ny inndeling/seksjonering av arealene etter at avtaler om kjøp er inngått.

Bygget i 1918 og dimensjonert for tyngre produksjon. Innvendig fri takhøyde i seksjonen på bakkeplan på ca. 4.5 m til 5.5m under dragere.

| Beliggenhet

Bygget har en attraktiv beliggenhet med eksponering langs Osloveien som er den primære trafikk korridoren som binder Moss og Kambo/Sjøhagen/Son. Eiendommen ligger ca. 12 minutters gange from Kambo stasjon og ca. 15 minutter gange fra Sjøhagen som er under massiv utvikling. Sjøhagen er et av de siste større boligutviklingsprosjektene i Moss og omfatter både eneboligfelt, rekkehus og leilighets komplekser samt mindre næringsseksjoner. Siste del av utviklingen mot Kambo stasjon er skissert med opp mot 14 etasjers leilighets blokker og rundt 450 enheter. Mølleåsen, et mindre nybyggprosjekt med ca. 60 kjedet eneboliger, ligger rett sør for eiendommen. Mot Vest og Nordvest knyttes eiendommen til Eurofins og Felleskjøpet samt Kambo Marina. Kambo senteret ligger ca. 1 kilometer sør for eiendommen.

| Adkomst

Enkel adkomst direkte fra Rv 19/Osloveien til Møllebakken med inn- og ut kjøring direkte fra Møllebakken. Hoved innkjøring via stor port som kan lukkes.

| Offentlig kommunikasjon

Det er god tilgang på offentlig transportforbindelse med busstopp langs Osloveien og med kort vei til Kambo stasjon.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: (+47) 92029641

Telefon: 920 29 641

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: (+47) 97985060

Telefon: 979 85 060