Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel

Areal

97 m2

Bruttoareal

97 m2

Arealspesifikasjon

1. etg: 97 kvm Lokale 2

Kort om eiendommen

Meget sentralt beliggende i Ås sentrum - god eksponering i velholdt eiendom.
Passer for en rekke virksomheter innen salg, service eller kontor.
Åpen planløsning mot 3 yttervegger gir lokalet mange muligheter for inndeling.

Bebyggelse

Vektergårdens teglstensfasade er et velkjent signalbygg midt i Ås sentrum. Lokaler er oppgradert de senere år og holder gjennomgående bra standard med god takhøyde. Kundeinngang og vindusfasader mot profilert gate. Vinylbelegg på gulv og flislagt gulv på wc. Malte innervegger. Betonghimling med rikelig belysning i tak. Lokalet overleveres "as is", men leietaker har påvirkningsmulighet på overflater og materialvalg etter godkjenning fra gårdeier.

Beliggenhet

Attraktive frisør-/butikk-/kontorlokaler i Vektergården med optimal plassering i Ås sentrum. Lokalene ligger med direkte adkomst fra gateplan og i umiddelbar nærhet til Ås stasjon med god kollektivdekning. Vektergården har god profilering mot handelsgate med butikker, service, offentlige kontorer og leiligheter. En rekke igangsatte prosjekter vil revitalisere Ås sentrum og gi fantastiske forutsetninger for næringslivet: Samlokalisering mellom universitetet og veterinærhøyskolen, utbygging av Follobanen og ny sentrumsplan med store utviklingsprosjekter for boliger, handel, kontorer og kulturtilbud.

Adkomst

Det er enkel adkomst med både bil og kollektivtransport. Kun 3 minutters gange til Ås stasjon med jevnlige avganger til Moss og Ski/Oslo. Rikelig med bussavganger fra Ås sentrum til Ski, Drøbak, Oslo og Gardermoen. Med bil: Avkjøring fra E6 ved Korsegården. Følg Fylkesvei 152 mot Ås sentrum. Avkjøring fra F152/Drøbakveien mot Rådhusplassen og Moerveien på høyre hånd.

Innhold

1. etg. (97 kvm): Butikk-/kontorlokaler, wc og personalrom.
Bod i underetasje.

Fleksibelt hjørnelokale med mange bruksmuligheter i hjertet av Ås sentrum. God profilering i velkjent bygård med direkte inngang fra bakkeplan. Arealer er tilpasset drift som frisørsalong med 2 vaskestasjoner og spesialavtrekk, men vil passe ypperlig for en rekke virksomheter innen salg, konsulenttjenester, service eller kontor. Åpen planløsning mot 3 yttervegger gir lokalet mange muligheter for inndeling. Del mot parkeringsplass er benyttet som personalrom med plass til hvitevarer og uttak for vaskemaskin.

Årsleie NOK 120.000,- eks. mva. Månedlig/kvartalvis forhåndsbetaling og 3 måneders depositum/garanti. I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens driftsutgifter stipulert til kr. 291,-/kvm. Dette inkluderer vaktmester, drift, vedlikehold og renhold av fasade og fellesarealer, renovasjon og serviceavtaler for tekniske installasjoner. Leietaker tegner eget strømabonnement. Det forutsettes at leietaker

Parkering

Leieforholdet inkluderer 1 fast oppstillingsplass på parkeringsplass bak bygget. Flere parkeringsområder i Ås sentrum, samt gateparkering.

Ventilasjon

Nyere ventilasjons- og kjøleanlegg sikrer godt inneklima og lave strømutgifter.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.481 kvm. Eiendommen er flat og opparbeidet med asfalterte adkomstveier/oppstillingsplasser, stenlagt parti foran fasade mot Moerveien og beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ved panelovner. Lokalene overtas med de oppvarmingskilder som står ved visning.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125