Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

118 m2

Bruttoareal

118 m2

 

Fasiliteter


Aircondition

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Unike kontorarealer i ærverdig totalrenovert historisk bygning.

Lokalene fremstår meget velholdte, der moderne og historisk arkitektur skaper lyse og praktiske kontorer med særpreg.

Ledige lokaler:
Lokale 1: 2/3. etg: 110 kvm - 8 700,-/mnd
Lokale 2: 3. etg. 118 kvm - 9 400,-/mnd


* Ekskl. felleskostnader og MVA - "as is".

Lokalene kan skreddersys og tilpasses ny leietakers ønsker til utforming.

Området er i omfattende utvikling med Verket som nabo, og etablerte serveringsssteder i umiddelbar nærhet.

Bebyggelse

Meget spennende og spesiell gammel murbygning fra 1885, i 5 etasjer, med yttervegger og grunnmurer i tegl og granitt. Totalrenovert. Innvendig bæresystem i grovt, synlig tømmer. Etasjeskillere i tre som er brannteknisk oppgradert med brannhemmende sjikt av gips. Bærekonstruksjoner er oppdimensjonert med ekstra tykkelse for å oppnå tilstrekkelig brannmotstand, i tillegg til at byningsmassen er sikret med fullsprinkling og automatisk branvarslingsanlegg tilkoplet Alarmsentral Øst og brannvesen. Alle branndører er tilkoplet dette anlegget med magnetholdere osv. Uvendig er taket tekket med vakker og bestandig båndtekking, beslag, renner og nedløp i sink. I taket er det innfelt store glasspartier som gir fantastisk fin effekt i kontorlokalene i toppetasjen.
Totalrenovert i 2005/2006.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet, midt i Møllebyen i Moss. Nær bibliotek, kino, cafèer, industrimuseum, Momentum kunsthall, Galleri Brandstrup og ellers kontormiljø med advokater, regnskapskontorer, offentlige kontorer, finans og teknisk konsulentvirksomhet i nabolaget. Ellers kort avstand til byens gågate og Amfisenteret.

Adkomst

Fra E6 gjennom Mosseporten til rundkjøring og lysregulert kryss. Hold til høyre i rundkjøring og i trafikklys > Følg Kongens gate 250 m til øvre torg > Fortsett 150 m rett frem i Kongens gate > Til venstre ned Henrik Gerners gate > Eiendommen ligger nå på høyre side 70 m nede i bakken.

Parkering

Godt med offentlige p-plasser i nærheten i form av både p-hus og p-plasser i meget kort gangavstand. Her kan det leies plass.

Tomt

Hele eiendommen, og hele området er pietetsfullt satt i stand som et helhetlig historisk verdifullt område. Nydelig renovert elveløp med vannspeil og rennende vann over eiendommen. Ellers vakre uteområder med belegningsstein, heller, belysning og beplantning. I u.etg. ligger populære og hyggelige Cafe Riis, med både inne- og uteservering.

Inneholder

1. etg. består av servering/butikklokaler med tilhørende kontorer. Ca. 350 kvm pr. etg.

2. etg. er delvis utleid med kontorlokaler. Lokale 1 er ledig og går over 2. plan med ledige 110 kvm, som også inkluderer minikjøkken og toalett.

3. etg. består i hovedsak av to kontorlokaler med fellesarealer som inkluderer; entré/venterom, kjøkkenhjørne med sittegruppe, bad med dusj og toaletter. Etasjen er på ca. 350 kvm. Lokale 2 er ledig og består av 4 romslige kontorer med tilhørende lagringsrom/kopirom. Leieareal er 118 kvm.

4.etg. er ledig i sin helhet der Lokale 3 består av lekre kontorarealer med tilhørende kjøkkenhjørne, bad og toaletter. Lokalet er unikt i sin utforming med skråtak, synlige bjelker, glassvegger og fremstår åpent og lyst med flott utsikt. Svært representativt. Arealet i 4. etg er totalt 280 kvm, bestående av 260 kvm netto kvm + fellesareal 20 kvm.

Ventilasjon

Det er balansert ventilasjonssystem med kjøling og varmegjenvinning i alle etasjer.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800

Telefon: +47 69 27 89 02

Oda Christine Solberg Ystrøm

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: Oda@metra.no

Telefon: +47 971 93 186