Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel,

Areal

1092 m2

Bruttoareal

1092 m2

 

Kort om eiendommen

Eierseksjonen består av et stort forretningsareal, beliggende midt i Ørje sentrum. Lokalene er i byggets 1. etasje, med nåværende leiligheter i 2. etasje.

Det foreligger en godkjent bruksendring til å bygge 9 leiligheter i disse lokalene. Med gangavstand til de fleste fasiliteter og etablert leilighetsbebyggelse i umiddelbar nærhet fremstår dette som et attraktivt prosjekt!

Eiendommen er i dag uten leietakere, men kan leies ut eller benyttes i egen virksomhet. Det største lokalet er spesielt godt egnet storhandel, også bilforretning. Det er også to mindre serveringslokaler som er tilrettelagt for videre utleie.

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt beliggende i Ørje sentrum, på et etablert bolig - og handelsområde med gangavstand til alle fasiliteter og flotte turområder.

Ørje er et vakkert tettsted i Marker kommune og har ca. 1850 innbyggere. Ørje sentrum ligger langs E18, nær landegrensen til Sverige med Töcksfors Shoppingsenter kun få minutter unna.

Diverse

Det må sendes inn søknad om igangsettingstillatelse IG for bruksendringen som omfatter 9 boliger, og denne må være godkjent av kommunen før tiltaket kan igangsettes.

Innhold

Eiendommen ble oppført i 2002 med andelsboliger i 2. etasje og en stor næringsseksjon på gateplan, som tidligere var leid ut til Rema 1000 og andre serveringskonsepter. Lokalet er ca. 1092 kvm BTA og er i dag utformet som et større forretningslokale med tilknytning to til mindre lokaler, egnet til serveringskonsepter. Kjøreport tilknyttet oppbygd varemottak.

Denne næringsseksjonen er i dag reseksjonert og det er godkjent en bruksendring fra forretningslokale til boligbebyggelse. 9 leiligheter kan føres opp i disse lokalene jf. brev fra Marker kommune, datert 17.01.2020. Se bilagsliste.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt. Byggets utearealer er i sin helhet bebygget og forøvrig pent opparbeidet, med asfalterte parkeringsplasser og kjørearealer, mens noe er tilsådd med gress.

Bebyggelse

Forretningslokalet utgjør en seksjon i et større kombinert bolig- og næringsbygg over to etasjer, med parkering i kjeller.

Standard

Bygget er oppført med bæresystem av prefabrikkert betong, og etasjeskiller mot 2. etg består av spennarmerte betongelementer. Yttervegger er av 200 mm betongelementer og 200 mm isolasjon. Det er luftspalter og utvendig teglforblending. Aluminiumsvinduer og -dører med isolerglass.

Gulvet i lokalet er hovedsakelig belagt i lys grå keramisk flis, med unntak av de to mindre serveringslokalene. Vegger av hvitmalt gips, og himling i hvitmalte betongelementer.

Oppvarming

Elektrisk

Parkering

God parkeringsdekning på asfaltert biloppstillingsplass.

Ansvarlig megler

Oda Christine Solberg Ystrøm

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: +47 979 85 060