Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

5000 m2

Bruttoareal

5000 m2

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Heis

Kantine

Kort om eiendommen

Det velkjente Stjernebygget i Sarpsborg skal totalrenoveres og presenteres i ny drakt. Her vil det tilbys kontorarealer i et "nytt" og topp moderne bygg med tilhørende fasiliteter.
Det er signert leieavtaler på deler av arealene.

Bebyggelse

Stjernebygget består i dag av 3 etasjer og underetasje i tillegg. I forbindelse med renovering vil eiendommen i tillegg tilbygges en full 4 etasje som skal inneholde kantine i tillegg til utleiearealer. Etasjene bindes sammen med nyetablert heis.
Eiendommen skal totalt renoveres og ombygges slik at det er kun bærende konstruksjoner som bevares. Byggningen vil etter gjennomføring av ombygging tilfredsstille kravene til TEK17.

Beliggenhet

Stjernebygget har beliggenhet langs en av hovedinnfartene til Sarpsborg sentrum, med gangavstand til sentrumskjernen.
Eiendommens plassering rett utenfor sentrumskjernen gir enkel tilgang til E6 og nærhet til knutepunkter for kollektivtrafikk. Innenfor en radius på ca. 1 km. finnes E6, bussterminal, jernbanestasjon og sentrumskjernen med alle sentrumsfasiliteter.

Adkomst

Sving av fra E6 ved avkjøring nummer 6, Alvimkrysset, og følg skilting mot sentrum. Ta deretter 1. avkjøring til høyre etter passering under E6 og følg skilting mot Borgenhaugen. Eiendommen ligger på høyre side langs Oscar Pedersens vei(Følg skilting mot Borregaard).

Innhold

Bygningen består av 4 kontoretasjer og underetasje. 4.etg. vil inneholde kantine og mulighet for sosiale rom/møterom. Nytt inngangsparti på ca. 800 kvm. vil inneholde både utleiearealer og heis mellom etasjene.

Hver etasje består av ca. 1.300 kvm BTA hvor hver arm i stjerneformen utgjør ca. 400 kvm. Det vil være mulig å avdele etasjene i ulike størrelser og tilpasse i forhold til arealbehov for hver enkelt leietaker.
Eiendommen vil også få et kontorfellesskap hvor det vil være mulig å leie enkeltkontorer med tilhørende møterom, kjøkkenfasiliteter og nødvendige støttefunksjoner som møterom, internett, kopimaskin osv.

Leietaker kan selv være med å utforme rominndeling og valg av overflater til sine lokaler.

Det er signert leieavtaler på deler av arealene.

Parkering

Eiendommen disponere totalt ca. 140 p-plasser i direkte tilknytning til eiendommen. Dette gir eiendommen god parkeringsdekning og parkering kan utgjøre del av leieavtale.

Regulering

Eiendommen ligger under kommunedelplan Sentrum 2013-2023, planID 200901, med ikrafttredelse 15.05.2013.
Formål: Næringsbebyggelse.

Forslag til ny sentrumsplan er lagt til høring i 2018 og forventes vedtatt sommeren 2019.

Ventilasjon

I forbindelse med renovering av bygningen vil det innstalleres nytt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og kjøling i samtlige etasjer.

Beskrivelse av tomt

Tomten utgjør ca. 10 mål og er pent opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser og grøntarealer.

Oppvarming

Det vil utarbeides og innstalleres ny energiløsning for bygget i forbindelse med renoveringen.
Bygningen er tilkoblet fjernvarme.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Odd Groth

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: odd@metra.no

Telefon: (+47) 91349453