Lokale til Leie:

STJERNEBYGGET – Moderne kontorarealer med innflytting fra august 2021

Hjalmar Wessels vei 10
1721 Sarpsborg

Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

5000 m2

Bruttoareal

5000 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Kantine

Kort om eiendommen

Det velkjente Stjernebygget i Sarpsborg skal totalrenoveres og presenteres i ny drakt. Her vil det tilbys kontorarealer i et "nytt" og topp moderne bygg med tilhørende fasiliteter.

Bebyggelse

Stjernebygget består i dag av 3 etasjer og underetasje i tillegg. I forbindelse med renovering vil eiendommen i tillegg tilbygges en full 4 etasje som skal inneholde kantine i tillegg til utleiearealer. Etasjene bindes sammen med nyetablert heis.
Eiendommen skal totalt renoveres og ombygges slik at det er kun bærende konstruksjoner som bevares. Byggningen vil etter gjennomføring av ombygging tilfredsstille kravene til TEK17.

Beliggenhet

Stjernebygget har beliggenhet langs en av hovedinnfartene til Sarpsborg sentrum, med gangavstand til sentrumskjernen.
Eiendommens plassering rett utenfor sentrumskjernen gir enkel tilgang til E6 og nærhet til knutepunkter for kollektivtrafikk. Innenfor en radius på ca. 1 km. finnes E6, bussterminal, jernbanestasjon og sentrumskjernen med alle sentrumsfasiliteter.

Adkomst

Sving av fra E6 ved avkjøring nummer 6, Alvimkrysset, og følg skilting mot sentrum. Ta deretter 1. avkjøring til høyre etter passering under E6 og følg skilting mot Borgenhaugen. Eiendommen ligger på høyre side langs Oscar Pedersens vei(Følg skilting mot Borregaard).

Parkering

Eiendommen disponere totalt ca. 140 p-plasser i direkte tilknytning til eiendommen. Dette gir eiendommen god parkeringsdekning og parkering kan utgjøre del av leieavtale.

Tomt

Tomten utgjør ca. 10 mål og er pent opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser og grøntarealer.

Inneholder

Bygningen består av 4 kontoretasjer og underetasje. 4.etg. vil inneholde innglasset kantine og mulighet for sosiale rom/møterom. Nytt inngangsparti på ca. 800 kvm. vil inneholde både utleiearealer og heis mellom etasjene.

Hver etasje består av ca. 1.300 kvm BTA hvor hver arm i stjerneformen utgjør ca. 400 kvm. Det vil være mulig å avdele etasjene i ulike størrelser og tilpasse i forhold til arealbehov for hver enkelt leietaker.

Leietaker kan selv være med å utforme rominndeling og valg av overflater til sine lokaler.

Ventilasjon

I forbindelse med renovering av bygningen vil det innstalleres nytt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning og kjøling i samtlige etasjer.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Odd Groth

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: odd@metra.no

Mobil: +47 913 49 453