Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

m2

Bruttoareal

m2

| Kort om eiendommen

Meget sentralt eiendom på Sofiemyr med god parkeringsdekning.
Kombinasjon av cellekontorer, sosiale soner, møterom og åpent landskap.
2 ledige kontorlokaler med god standard - leies ut enkeltvis eller samlet.

| Innhold

Lokale 1 (505 kvm): Resepsjon, kontorer, åpent landskap/showroom, møterom, kjøkken med spiseplass og wc.
Ledig lokale i 3. etasje med tilgang via innvendig trapp. Resepsjonsområde ved adkomst. 8-9 cellekontorer, Nåværende showroom kan også fungere fint som åpent kontorlandskap. Både showroom og kontorer ligger mot yttervegg og har gode lysforhold. Stort møterom nær kjøkken med spiseplass. Lokaler fremstår som velholdt, og i god teknisk stand. Egner seg for selskaper med 15-20 ansatte.

Lokale 2 (150 kvm): Kontorer, møterom, kjøkken og wc.
Kontordel i 2. etasje med kontorer, møterom, kjøkken og åpent kontorlandskap. Store kontorer med mulighet for flere arbeidsstasjoner pr. kontor. Lyse lokaler med glassfronter og eget kjøkken. Egner seg for selskaper med 7-9 ansatte.

Prisgunstige og og fleksible kontorlokaler med mange bruksmuligheter. Lokalene holder gjennomgående god standard og står ledige med mulighet for rask tiltredelse. Leies ut samlet eller delt til solid aktør med ønske om langvarig leieforhold. Kan tilpasses etter leietakers behov. Leienivå er avhengig av varighet og tilpasninger. Det forutsettes at leietaker driver mva-pliktig virksomhet. Leien reguleres hver 1. januar, i forhold til eventuelle økninger i Statistisk Sentralbyrås konsumprisindeks (KPI). I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens fellesutgifter stipulert til kr 200,-/kvm/år. Leietaker tegner eget abonnement for strøm og bredbånd.

| Beliggenhet

Kontorlokaler i etablert næringspark på Sofiemyr. Enkel adkomst til E6 og og E18 kort gangavstand til kollektivtransport (buss). Nyoppusset handelssenter med dagligvare på naboeiendom.

| Adkomst

Det er enkel adkomst - både med bil og kollektiv. Kort vei til bussholdeplass "Kongeveien" (buss: 81N, 83 og 87). Med bil: Avkjøring fra E6 mot Sofiemyr, deretter til venstre i rundkjøring inn mot Sofiemyrveien.

| Parkering

Godt med oppstillingsplasser på eiendommen.

| Ventilasjon

Separat ventilasjonsanlegg for hvert lokale.

| Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: (+47) 97093125

Telefon: 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: (+47) 92816111

Telefon: 928 16 111