Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

112 m2

Bruttoareal

112 m2

Kort om eiendommen

Ski sentrums beste beliggenhet med profilering mot gågaten.
Store planer for sentrumsutvikling er ventet å gi stor vekst de kommende år.
Gode kommunikasjonslinjer med både bil og offentlig transport.

Innhold

2. etasje (112 kvm): Åpent butikkareal, 2 kontorer, behandlingsrom/møterom, kjøkken, arkiv/print og wc.

Fleksibelt butikklokale med mange bruksmuligheter i hjertet av Ski sentrum. God profilering i velkjent bygård med direkte inngang fra bakkeplan. Åpen planløsning med store vindusflater mot gågaten. 3 kontorer som i dag benyttes som behandlingsrom innen helse/behandling. Eget kjøkken og wc i enden av lokalet.

Leienivå er avhengig av oppstart, varighet og tilpasninger. Årsleie "as is" stipulert til NOK 140.000,- eks. mva. Månedlig/kvartalsvis forhåndsbetaling og 3 måneders depositum/garanti. I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens driftsutgifter. Dette inkluderer vaktmester, drift, vedlikehold og renhold av fasade og fellesarealer, renovasjon og serviceavtaler for tekniske installasjoner. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Beliggenhet

Svært attraktivt lokale med god profilering i Ski sentrum med butikker, service, offentlige kontorer og leiligheter. Lokalene ligger med direkte adkomst fra gateplan og i umiddelbar nærhet til Ski stasjon med god kollektivdekning. En rekke planlagte og igangsatte prosjekter vil gi nye muligheter for næringslivet i Ski sentrum. Egner seg til kontor, service, helse/behandling, salg og konsulentvirksomhet.

Ski sentrum står foran sterk vekst de kommende årene og vil fremstå som et regionsenter i Folloregionen. Kun 3-4 minutters gange til Ski togstasjon med hyppige avganger for tog og buss - kun 11 minutters reisetid til Oslo. Kommunesammenslåingen med Oppegård har gitt ytterligere drivkraft til byutviklingen i Ski med konkrete planer om flere offentlige kontorer, bypreget bolig-regulering og tilrettelegging for variert næringsutvikling.

Adkomst

Det er enkel adkomst både med bil og kollektivtransport. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser og kun få minutters gangavstand til Ski jernbanestasjon. Nytt dobbeltspor vil redusere togreisen Ski-Oslo til kun 12 minutter.

Parkering

God parkeringsdekning med flere parkeringsområder i Ski sentrum, samt gateparkering.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til sentrumsformål.

Standard

Kundeinngang og vindusfasader mot profilert gate. Parkett på gulv. Malte innervegger. Betonghimling med rikelig belysning i tak. Lokalet overleveres "as is", men leietaker har påvirkningsmulighet på overflater og materialvalg etter godkjenning fra gårdeier.

Ansvarlig megler

Torkil Krange

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: (+47) 97093125

Telefon: 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: (+47) 92816111

Telefon: 928 16 111