Lokale til Leie:

SKI SENTRUM – Attraktivt butikk-/kontorlokale med profilering mot gågaten!

Parkaksen 7
1400 Ski

Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel

Areal

45 m2

Bruttoareal

45 m2

Kort om eiendommen

Ski sentrums beste beliggenhet med profilering mot gågaten.
Store planer for sentrumsutvikling er ventet å gi stor vekst de kommende år.
Gode kommunikasjonslinjer med både bil og offentlig transport.

Beliggenhet

Svært attraktivt lokale med god profilering i gågaten med butikker, service, offentlige kontorer og leiligheter. Lokalene ligger med direkte adkomst fra gateplan og i umiddelbar nærhet til Ski stasjon med god kollektivdekning. En rekke igangsatte prosjekter vil revitalisere Ski sentrum og gi fantastiske forutsetninger for næringslivet. Egner seg til kontor, service, helse/behandling, salg og konsulentvirksomhet.

Ski sentrum står foran stor vekst kommende år og vil fremstå som et regionsenter i Folloregionen. Kun 3-4 minutters gange til Ski togstasjon med hyppige avganger og 22 minutters reisetid til Oslo. Fra desember 2022 åpner nytt dobbeltspor på strekningen Ski - Oslo som vil redusere reisetiden til 11 minutter. Kommunesammenslåingen med Oppegård vil gi ytterligere drivkraft til by- utviklingen i Ski med konkrete planer om flere offentlige kontorer, bypreget bolig-regulering og tilrettelegging for variert næringsutvikling.

I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke restauranter og kaféer som er med på å skape et godt bymiljø.

Adkomst

Det er enkel adkomst både med bil og kollektivtransport. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser og kun få minutters gangavstand til Ski jernbanestasjon. Nytt dobbeltspor vil redusere togreisen Ski-Oslo til kun 12 minutter.

Innhold

1. etasje (45 kvm): Butikk-/kontorlokaler og wc.

Fleksibelt butikklokale med mange bruksmuligheter i hjertet av Ski sentrum. God profilering i velkjent bygård med direkte inngang fra bakkeplan. Åpen planløsning med store vindusflater mot gågaten. Trapp ned til nivå som kan benyttes til behandling, lager eller personalrom. Eget wc. Personalinngang mot baksiden.

Parkering

God parkeringsdekning med flere parkeringsområder i Ski sentrum, samt gateparkering.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til sentrumsformål.

Standard

Kundeinngang og vindusfasader mot profilert gate. Parkett på gulv. Malte innervegger. Betonghimling med rikelig belysning i tak. Lokalet overleveres "as is", men leietaker har påvirkningsmulighet på overflater og materialvalg etter godkjenning fra gårdeier.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ved termostatstyrte panelovner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111