Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

1030 m2

Bruttoareal

1030 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Kantine

Kort om eiendommen

Svært attraktive kontorlokaler i veletablert næringspark.
Resepsjon, 25 cellekontorer, showroom, fleksible møterom og takterrasse.
Enkel adkomst fra E6/E18 og god parkeringsdekning.

Beliggenhet

Svært attraktivt lokale med god profilering mot "inngangsporten" til Ski ved Solberg Næringspark. Nyere næringsbygg med gjennomgående god standard kombinert med enkel adkomst fra både E6 og E18 har gjort området populært for etablering. Oppgradering med dobbeltspor for jernbane og store planer for sentrumsutvikling gjør at Ski betraktes som det nye regionsenteret i Follo. Kommunesammenslåingen med Oppegård vil gi ytterligere drivkraft til by- utviklingen i Ski med konkrete planer om flere offentlige kontorer, bypreget boligregulering og tilrettelegging for variert næringsutvikling.

Adkomst

Det er enkel adkomst både med bil og kollektivtransport. Avkjøring fra E6 til E18 nord for Nordbytunnelen. Følg E18 til avkjøringen mot Ski (Søndre Tverrvei 154). Kjør rett frem i første rundkjøring og ta til høyre ved neste rundkjøring til Haugenveien. Eiendommen ligger som første avkjørsel på høyre hånd. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser og rundt 2,5 km til Ski jernbanestasjon.

Parkering

Leietaker disponerer rundt 10 oppstillingsplasser på parkeringsområde ved adkomst. Antall og plassering avklares ved inngåelse av leieforhold. Rikelig med gjesteoppstillingsplasser på stor tomt.

Tomt

Tomt på totalt 8.445 kvm. Eiendommen er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, parkeringsareal og pent opparbeidet fellesområde. Parkbelte mot hovedvei.

Inneholder

2. etasje (1.030 kvm): Resepsjon, 25 cellekontorer, showroom, møterom, kjøkken/kantine, arkiv, kopi/print, teknisk rom og wc.

Nyere næringsbygg med gjennomgående god standard. Representative lokaler med god profilering, liten bruksslitasje og gode lysforhold. Egen kontorfløy i 2. etasje med tilgang via felles trapp/heis. Resepsjon med venteområde og tilgang til showroom med store vindusflater og ekstra takhøyde. 25 cellekontorer hvor flere er store og kan deles. Fleksibel møteromsavdeling som ved foldedører kan gjøres om til et stort rom. Pent kjøkken med stor spiseplass/kantine. Utgang til takterrasse som deles med leietaker i nabobygg.

Ventilasjon

Bergvarme med vannbåren varme/kjøling om sommeren kombinert med godt isolert bygg, gir et godt inneklima og lave energikostnader. Lokalet har separert ventilasjonsanlegg, adskilt fra øvrige leietagere.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125