Fakta om eiendommen

Type lokale


Lager/Logistikk

Areal

0 m2

Bruttoareal

0 m2

Kort om eiendommen

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 144, 216 kvm osv.). Se vedlagte tegninger som viser eksempel på inndeling.

Innhold

Lagerseksjoner Øst AS leverer fleksible, isolerte lagerseksjoner. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted og lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Lagerseksjonene har blant annet elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.

Parkering

Parkeringsplass til hver seksjon iht. vedtekter for sameiet.

Standard

Bygget er isolert. Innvendig fri høyde til takplater er 6 meter. ?Underliggende dragere ligger i aksene. Selvbærende ?takplater i stål. Ytter- og innervegger i isolerte ?sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom ?seksjonene på 30 min. (EI30).

Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca. ?100 cm over gulv.

Det leveres utvendig belysning montert på fasade. Det blir ?nummerering over porter. Mulighet for felles ?informasjonsskilt på endevegg iht. sameiets vedtekter.
En elektrisk leddheisport med b x h = 4m x 4,3m pr. seksjon. ?Port leveres med vindu og en fjernkontroll.

Det leveres røropplegg til toalett og vann til hver seksjon. ?Eventuell vanntilkobling, intern vannmåler for seksjonen og ?sanitærutstyr er tilvalg.
Det leveres PEL vannledning fra eksisterende oppstikk frem ?til yttervegg for fremtidig tilkobling vannkran,
(ikke tilkobling).

Det leveres underfordelingsskap for strøm og trekkerør til ?fiber, trekkerør til 3 hjørner fra underfordeling for fremtidig ?el punkter, hovedsikring på 32 amp. 3-fas og to 1-fase kurser ?i hver seksjon. En går til lys og den andre går til port og et ?stikk ved døren. Det er stort skap med god plass til flere ?kurser. Egne strømmålere for hver seksjon i teknisk rom ?Videre leveres grunnbelysning og ett stikk ved port. Det ?leveres fastmontert 3kW varmevifte med termostatstyring.

Det leveres adresserbart brannvarslingsanlegg med direkte ?varsling til vaktselskap eller
brannvesen.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125