Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler,

Areal

1080 m2

Bruttoareal

1080 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Bredbåndstilknytning

Kjøreport

Kort om eiendommen

Eiendommen er 100 % utleid for MNOK 1,25 i dag, men kan fristilles for kjøper på kort varsel, om ønskelig. Betydelig utbyggingspotensial både i grunnflate og høyde.

Bebyggelse

Støpt fundament. Stålkonstruksjon. Sandwich yttervegger. Nordia innervegger inkl. dører.

Beliggenhet

Relativt nytt næringsområde langs RV-120, kun 4 kilometer øst for Moss og 2 km fra E-6.

Adkomst

RV 120 fra Mosseporten, avkjørsel høyre inn Vanemveien.

Parkering

Parkering på egen grunn

Tomt

Flat, opparbeidet eiertomt på 4.108,6 kvm.

Inneholder

Grunnflate 864 kvm bestående av lager/verksted/produksjonslokale på 644 kvm. Messanin på 216 kvm.
Egen utleiedel på 86 kvm med 2 kjøreporter. Verktøybod (16 kvm), spiserom (22 kvm), kontor (9 kvm), garderober, wc, bøttekott, vask, HC-toalett samt inngangsparti.
2. etasje: Utleiedel (mulighet for utleie) på 86 kvm. Videre: Møterom (19 kvm), 2 kontorer (17 + 10 kvm), teknisk rom (14 kvm), arkivrom, tekjøkken, wc og gang. Åpen trappegang ned til bakkeplan.

Ventilasjon

Balansert anlegg.

Diverse

"Om Spirehagen
Spirehagen holder til i Vanemveien i Moss og er leverandør av økologiske grønnsaksspirer. Vi bruker kun økologiske frø, og har fokus på renhet og kvalitet fra frø til ferdig produkt. Våre produkter produseres i Norge og leveres ferske hver uke til våre kunder.

Spirehagen AS holder til i et toppmoderne spireanlegg i Moss kommune i Østfold. Produksjonen forgår innendørs året rundt. Våre produkter er stemplet med Nyt Norge-merke, og leveres ferske til våre kunder hver uke.

Vi er en leverandør av økologiske grønnsaksspirer godkjent av Mattilsynet. Vårt fokus er på renhet og kvalitet fra frø til ferdig produkt. Vi bruker kun økologiske frø, hvor hverken frø eller spirer er noen gang i befatning med jord.

Moderne produksjonsutstyr gjør det mulig å sikre god kvalitet. Produksjonen tilfredsstiller Debio sine strenge krav til økologisk mat.

Spirene som produseres av Spirehagen er nøye utvalgt. Frøene inneholder alle næringsstoffene som senere fordeles i en fullvoksen grønnsak.

Bli med oss på reisen til et sunnere Norge!"

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800

Telefon: +47 69 27 89 02