Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel

Areal

653 m2

Bruttoareal

653 m2

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Kjøreport

Fiber

Kort om eiendommen

Attraktivt gjennomgående butikklokale med inngang fra nord- og sydside med enkel adkomst fra bakkeplan. Svært godt egnet for handel. Lokalet har lager med kjøreport. Det er i tillegg et varemottak på lokalets østside.

- Lokalene kan tilpasses ny leietaker og egner seg for et bredt spekter av virksomheter.
- Det er svært god parkeringsdekning for kunder og ansatte.
- Eksponering direkte mot hovedveien Varnaveien i handelsområdet Høyda.
- 140 leiligheter med ferdigstillelse 31.12.2021 i umiddelbar nærhet.

Ledelsen i M8 Eiendom AS ønsker å se sine leietakere lykkes, og satser stort på bedrifter som ønsker å ekspandere sin virksomhet ved å posisjonere seg i Moss. Dersom man vurderer Moss, kan ''M8 Senteret'' by på områdets beste beliggenhet - i vekst.

Se mer her: m8eiendom.no / https://www.facebook.com/m8eiendom

Bebyggelse

Eiendommen holder god standard og er oppført i 1985, renovert i 2017.

På nordsiden av lokalene, på motsatt side av hovedvei Varnaveien, ligger en rekke kjente forretninger: Rema 1000, Power, Intersport, Vitus Apotek, Musti, Jysk, Elkjøp, XXL, Elektroimportøren og Sulland bilforretning.

På sydsiden av lokalene finner du boligprosjektet Midtveien 8 med 140 leiligheter som er i ferd med å ferdigstilles. Vis-a-vis Midtveien 8 finner du også Europris, Toppform, Moss To-Takt og en rekke andre forretninger.

Et steinkast unna ligger Rygge Storsenter med sine 24 000 kvm med handel.

Naboeiendommen til Varnaveien 35, Varnaveien 33, er under utvikling. Den gamle bygningen skal rives og det er planer om spennende konsepter i et nybygg.

Beliggenhet

De ledige lokalene ligger i Handelsområdet M8 på Høyda i Moss. Området er et av de største forretningsområdene i Østfold. Her har alt fra store og kjente varehus til mindre lokale nisjeforretninger etablert seg, og det er en svært allsidig og stor kundestrøm.

Området er under rivende utvikling med velrennomerte boligutviklere i spissen.

På sydsiden av handelsområdet M8 er 140 leiligheter under oppføring i regi av Peab Eiendomsutvikling AS, noe som er spesielt positiv for M8 Senterets leietakere. Det er også ført opp et torg på denne siden av bygget. Her kan du nyte et bedre måltid eller en kopp kaffe fra ett av M8-senterets flere serveringssteder. Naboeiendommen mot vest er under utvikling med nye, spennende fasiliteter og tilbud.

Adkomst

Adkomst til bygget fra Varnaveien og Midtveien:

Kort avstand til avkjøring på E6 - Moss syd . 5 minutter fra Moss sentrum med bil. Bussforbindelse til Moss sentrum. Sykkelstier i området som også lett tar deg ned til Moss Sentrum på kort tid. Vybuss fra Oslo til Høyda direkte. Ellers enkel adkomst til Moss med tog fra Oslo og omkringliggende byer med direkte bussforbindelse til Høyda. Bastøfergen mellom Moss og Horten har i tillegg hyppige avganger.

Området hadde sitt utspring i bilbasert handel, men har de senere årene utviklet seg mer til en bydel med en god miks av store nye boligprosjekter/boligprosjekter i utvikling, kulturtilbud og rommer utallige handels- og helseaktører.

Moss kommune er i gang med arbeidet med ny kommunedelplan for Høyda noe som er meget positivt for den videre utviklingen av Bydelen Høyda .

Innhold

I dag er 1. etasje utleid til handel og servering. Bygget har en god leietakermiks hvor det er mange nisjebutikker, blant annet slakterforretning. Bygget har nylig gjennomgått betydelige oppgraderinger for å imøtekomme nyingåtte leieavtaler.

Butikklokalet i sin helhet er på 653 kvm BTA, ligger på gateplan med kjøreport, varemottak og store vindusflater ut mot Varnaveien.

Lokalet kan skreddersys etter ny leietakers virksomhet og behov.

Parkering

Eiendommen har en svært god parkeringsdekning for både kunder og ansatte.

Ventilasjon

Det er balansert ventilasjon med kjøling i lokalene.

Overtakelse

Etter avtale

Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.

Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.

Oppvarming

Grunnvarme gjennom ventilasjon. For øvrig elektrisk oppvarming.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Telefon: (+47) 97985060

Kjell R. Karlsen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: kjell@metra.no

Telefon: (+47) 91567434