Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

185 m2

Bruttoareal

185 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Råde Torg er sentralt beliggende på Karlshus i Råde, med gangavstand til det meste. Seksjonen er del av en større bolig- og handelseiendom som ble oppført i 2014, og består av leiligheter i 2. og 3. etg. med butikker og andre virksomheter på gateplan. Lokalene kan tilpasses ny leietaker i sin helhet.

Lokalene passer til butikk, kontor og helserelatert behandlingsvirksomhet mm.; Tannlege, legekontor, regnskapskontor, skjønnhet og velvære.

Beliggenhet

Råde kommune har en sentral beliggenhet mellom tre "Østfoldbyer" (Fredrikstad, Sarpsborg, Moss) med kort avstand til Rygge og E6. Fra Råde Torg er det ca. 100 meter til rundkjøring som deler RV 118 og RV 110 mot Fredrikstad. I umiddelbar nærhet finner du de fleste butikk- og servicetilbud Råde sentrum har å by på, med Rema 1000, frisørsalong, og 24 leiligheter i 2. og 3. etg. som nærmeste nabo.

Kort fortalt:
- 3 minutter fra E6 med bil.
- Svært god parkeringsdekning.
- Sentralt beliggende i Råde sentrum.
- God eksponering og synlighet.

Diverse

Seksjonen er i dag ledig. Muligheter for rask overtagelse.

Øvrige leietakere på Råde Torg er:
Rema 1000
Røde Kors
Snæbbus Hair
Sarpsborgveien Legesenter

Innhold

Lokalet er del av en eiendom, oppført i 2014, med 24 boligseksjoner i 2. og 3. etg og 7 næringsseksjoner. Lokalet er ca. 185 kvm BTA og er i dag tilpasset ordinær kontordrift med 4 cellekontorer, 1 møterom, resepsjonsområde, spiserom m/minikjøkken, toalett, lager og kjølerom. De fleste innvendige vegger er lettvegger, og dersom ny eier ønsker en annen planløsning er det gode muligheter for tilpasninger.

Bebyggelse

Lokalene utgjør en seksjon av større kombinert bolig- og næringsbygg i 3 etg. Bygget er oppført med bæresystem i betong og stål, yttervegger av isolerte elementer som er utvendig pusset. Aluminiums- vinduer og -dører, med brutt kuldebro og isolerglass. Lokalene er sprinklet. Innvendige vegger er plassbygget i tre og gips som har malte overflater og er ikke bærende. Søyler i yttervegger og skillevegger mot nabolokaler i betong, og disse er bærende. Etasjeskillere i betong.

Standard

Gulv er belagt med laminatparkett i lys og tidsriktig farge. Vegger av hvitmalt gips, og sammen med en del glassvegger gir dette et lyst og fint uttrykk. Himlinger av mineralfiber modul 60 x 60 med innfelte lysarmaturer, noe som gir god akustikk i lokalene. Pauserom/personalrom er innredet med et godt utstyrt minikjøkken. Laminat benkeplate med dobbel kjøkkenvask og ettgreps blandebatteri. Integrert kjøleskap og oppvaskmaskin, samt mikrobølgeovn.

Adkomst

Råde Torg ligger sentralt i Karlshus/Råde sentrum ved RV 118 og RV 110. 4 minutter kjøretid fra E6 ved avkjøring fra Jonstenkrysset, og 5 minutter kjøretid ved avkjøring fra Åsgårdkrysset.

Parkering

Asfaltert biloppstillingsplass med god parkeringsdekning på byggets fremside, for ansatte og kunder.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Oda Christine Solberg Ystrøm

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: oda@metra.no

Mobil: +47 971 93 186