Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

135 m2

Bruttoareal

135 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Kontorlokaler med god standard og sentral beliggenhet rett utenfor Sarpsborg sentrum.
Kort av stand til påkjøring E6 ved Biltema Sarpsborg.

Bebyggelse

Bygningen har et fotavtrykk på ca. 15 000 kvm. og er oppført med plasstøpte betongkonstruksjoner. Eiendommen er kjent som tidligere produksjonslokaler for ABB og er godt kjent for lokalbefolkningen. Fabrikklokalene er transformert over en lengre tidsperiode og huser i dag en rekke leietakere med blandet formål som utsalg/forretning, kontorer, produksjon/lager, og aktivitetsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen har strategisk god beliggenhet rett utenfor Sarpsborg sentrum, og med enkel adkomst til E6. Området består av blandet næringsvirksomhet og grenser til Tunejordet handelsområde med stor etablering av bilforhandlere, kjøpesentre, kontorvirksomheter, byggevare etc.

Adkomst

E6 fra Oslo, ta av E6 ved avkjøring nr. 6, Alvimkrysset. Ta deretter til høyre i 1. rundkjøring og venstre i 2. rundkjøring. Følg veien ca. 200m og ta til venstre inn på Tunebakken og deretter 1. vei til høyre inn på Dr. Johnsens gate som går videre inn i Vestengveien. Eiendommen ligger på høyre side.

Parkering

Parkering på eiendommens tomt.

Inneholder

Kontorarealer med god standard og beliggenhet i 3. etg. Arealene er plassert i den opprinnelige kontorbygningen og vesentlige oppgraderinger er utført over tid.

Innhold: 4 cellekontorer, åpent landskap, spiserom/møterom, lager, toaletter.

Arealene kan leies ut møblert som vist på bilder.

Ventilasjon

Enkel ventilasjon.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Odd Groth

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: odd@metra.no

Mobil: +47 913 49 453