Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel,

Areal

84 m2

Bruttoareal

84 m2

 

Fasiliteter


Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Butikk- eller serveringslokale nær kanalen, jernbanen og fergen - Moss sentrum. Mange bruksmuligheter ! Storgaten blir en sentral forbindelseslinje i "nye Moss sentrum" når jernbanen flyttes og de nye bydelene på Verket og ved jernbanestasjonen vokser frem. Vi søker leietaker som ser mulighetene til å skape en suksessbedrift og som ønsker å bidra til at Storgaten og Moss sentrum blir levende og spennende.

Bebyggelse

Sammenhengende husrekke med halvannen etasjes bygårder av mur, med vernede fasader og særpreg. Eiendommen inneholder butikklokaler og leiligheter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i søndre del av sentrum og har en blanding av bolig- og næringsbygg.
Kort avstand til kanal-området og til jernbanestasjonen og fergen Moss - Horten.

Nytt leilighetsbygg tvers over gaten skal stå ferdig i 2020 med i alt 44 leiligheter.

Vi tror på Storgaten som en levende sentrumsgate og vi leter først og fremst etter en leietaker med visjoner og pågangsmot og et godt konsept som kan bidra til å styrke sentrum på samme måte som vår tidligere leietaker Cocktail fikk til.

Vi tror særlig på konsepter innen service og servering, nisjebutikker med internetthandel. Bakeriutsalg, cocktailbar, kaffebar eller annen utadrettet virksomhet som trekker folk og skaper møteplasser. Vi tror ikke på gatekjøkken og konsepter som skaper lukt og støy.

Vi vet at lokalene fungerer med det rette konseptet - det er Cocktail vår tidligere leietaker et bevis på - de flytter pga suksessen - til større lokaler.

Adkomst

E6 avkjøring 14 ved Mosseporten > kjør mot vest mot Fv19 > fortsett gjennom Mosseporten (tunnel) og følg Fv19 2,2 km > i rundkjøring: ta 1. avkjøring ut på Vogts gate/Fv19 og følg denne 550 m > i rundkjøring: ta 1. avkjøring ut på Kirkegata og følg denne 240 m > sving til venstre og inn på Dronningens gate, følg 140 m til T-kryss > sving til venstre og inn på Storgata > følg Storgate 150 m > eiendommen på venstre hånd.

Parkering

Avgiftsbelagt gateparkering på motsatt side av gaten.

Tomt

Eiendommens tomt er i sin helhet opparbeidet og bebygget. Offentlig fortausareal og gategrunn foran lokalet. Det kan etableres noe uteservering ved godkjent søknad.

Inneholder

Lokalet som skal leies ut inneholder kontor, showroom, WC og forretnings- eller serveringsareal. Lokalene er nyoppusset, og kan også også benyttes til kontor/showroom.

Ventilasjon

Mekanisk ventilasjon, nyinnstilt med høy kapasitet.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Oda Christine Solberg Ystrøm

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: Oda@metra.no

Telefon: +47 971 93 186