Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

1690 m2

Bruttoareal

1690 m2

 

Kort om eiendommen

Eiendommen er tidligere blitt brukt til bilsalg og verksted. I det eksisterende bygget er det planlagt å dele opp i tre utleieenheter fordelt på 190 kvm, 280 kvm og 470 kvm med kjøreport. I tillegg er det planlagt et nybygg med lagerseksjoner beregnet for håndverksbedrifter som ønsker sentral beliggenhet for å spare tid. I nybygget er det også satt av noe arealer til kontorer.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget god beliggenhet med kort avstand mot Nygårdskrysset/E18 som er innfartsåren til Ski sentrum. Sentralt plassert i et område med veletablerte handelsbedrifter innenfor bl.a. bilbutikker og verksted/industri. Det er stor aktivitet i området rundt Nygårdskrysset. På naboeiendommene finner du bl.a. Autoria, Bilspektrum, Nord Autoshine, Aquaflis, Follo Tak og Vedlikehold, Heidenreich, Oslo Monument m.fl.

Innhold

Lokalet A er på 280 kvm og har kjøreport, 4 kontorer, WC.
Lokalet B er på 190 kvm og vil få kjøreport, WC.
Lokalet C er på 380 kvm og har kjøreport, kontorer, kjøkken, garderobe med dusj, 2 stk WC og en mesanin.
Lokalet A og B er i dag et stort lokalet som kan leies samlet.

Bebyggelse

Tomten er på 4.603 kvm. Det er planlagt et nybygg på ca 900 kvm i grunnflate i tillegg til dagens bygg som er på ca 850 kvm. Det gir muligheter for god parkeringsdekning i tillegg til god plass for manøvrering av bil og henger for tilgang til lokalene.

Bygg på eiendommen er registrert som annen industribygning. Eiendommen ligger i regulert område; Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for nærings- og boligområde Nygård - Nordvang, planid 196 med ikrafttredelsesdato 26.09.01. Eiendommen ligger i felt N2 med reguleringsformål Industri/lager.

Adkomst

Det er enkel adkomst både med bil og kollektivtransport. Følg E18 til avkjøringen mot ski (Søndre Tverrvei 154).
Fra nord - ta avkjøring til Ski, første rundkjøring til venstre, kjør over E18; og til høyre inn på Nygårdsveien i rundkjøringen. Fra sør - ta avkjøring til Ski og kjør rett fram i rundkjøringen. Eiendommen ligger på venstre hånd. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser og rundt 3 km til Ski jernbanestasjon.
Fordelen med beliggenheten er at den er meget sentral og unik. Det er viktig i en hektisk hverdag.
Ett eksempel: Velger man å leie lokaler 15 min feil vei kan det bli veldig dyrt for virksomheten. 15 minutter ekstra tur/retur for 4 ansatte hele året (220 arbeidsdager) = 440 timer á 500 kr/t = kr 220.000,- i tapte årlige inntekter når man reiser til lokalene 1 tur pr dag for 4 ansatte. Det utgjør ca kr 18.000,- per måned.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125