Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

2795 m2

Bruttoareal

2795 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Attraktivt bygg på Tunejordet. - et av Østfolds viktigste handelsområder. Meget god beliggenhet i Sarpsborg med kort avstand til E6 og store boområder. Største leietaker er SATS med 87 % av årlige inntekter. SATS har foretatt en betydelig invistering i sine lokaler, blant annet i en SPA-avdeling. I snitt 6,8 års gjenværende leietid per februar 2020. Eiet tomt på ca. 4,2 mål med god parkeringsdekning (70 plasser).

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt i forhold til flere sentrale boligområder og nært til mange handelseiendommer som har mange ansatte og besøkende daglig. 87 % av eiendommens arealer benyttes som treningssenter og strekker seg over 2 plan. De øvrige lokalene benyttes til behandling og kontor.

Adkomst

Strategisk god beliggenhet sentralt i Sarpsborg, med nærhet til E6 og store boområder.

Parkering

Eiet tomt på ca. 4,2 mål med god parkeringsdekning (70 plasser).

Inneholder

Teknisk beskrivelse av bygget
Bygget er pelet til fjell som er forankret til byggets fundamenter og betonggulv. Gulv på mark er isolert med EPS. Byggets primær bærekonstruksjon er i stål, som bærer tak, etasjeskille og yttervegger. Ytterveggene er bygget med Sandwichelementer med steinullsisolasjon, ihht TEK10. Innside yttervegger er utforet med en isolert gipsvegg. Deler av bygget er også forblendet med teglstein som er sekkepusset. Alle vinduer og ytterdører med glass i bygget har 3 lags energiglass, iht. TEK 10. Eiendommen er fullsprinklet. Den er også tilkoblet fjernvarme. Oppvarmingen av bygget skjer via ventilasjonsanleggene, gulvvarme og radiatorer. Alle rom har individuell temperaturregulering. Byggets ventilasjonssystem består av 6 aggregater, somhver betjener ulike deler av bygget. Treningssenteret har høye krav til luftkvalitet, og det er ivaretatt av de ulike systemene. Se vedlegg 6 for en nærmere beskrivelse luftkvalitet og øvrig teknisk beskrivelse.

Diverse

Hovedleietaker: SATS Norway AS
SATS er Nordens største treningskjede og har etter nylige oppkjøp av fitness DK i Danmark over 200 treningssentre i Norden.
Øvrige leietakere
Dahle Gruppen
Dahle Gruppen består av bilforhandlere for Volkswagen, Audi og Skoda i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad. Driver også bilutleie- og eiendomsvirksomhet. I 2016 hadde Dahle Gruppen en samlet omsetning på over 900 millioner kroner, de skal selge 3 600 nye og brukte biler og ha 150 ansatte. Gruppen er med dette en stor næringslivsaktør i fylket.

Ledig lokaler
Nemusklinikken flyttet ut 01.05.2020. Lokaler på 155 m2 er dermed ledig.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125