Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

86 m2

Bruttoareal

672 m2

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Heis

Arealspesifikasjon

1. etg: 86 kvm Torget 4-6
2. etg: 98 kvm Torget 4-6
3. etg: 91 kvm Torget 4-6
3. etg: 397 kvm Torget 4-6

Kort om eiendommen

Fire kontorlokaler med muligheter for tilpassing til ny leietaker og topp beliggenhet i hjerte av Sarpsborg sentrum.

- Balansert ventilasjon
- Gunstige betingelser
- Heis
- Utsikt mot Storbyen
- Fleksible løsninger
- Gode parkeringsmuligheter

Leiepris og felleskostnader etter avtale.
Overtagelse etter avtale.
MVA vil tilkomme på leiekostnad og felleskostnader.

Beliggenhet

Dette er kontorlokaler beliggende sentralt i hjerte av sentrum i Sarpsborg vis-a-vis torget og Storbyen kjøpesenter med umiddelbar nærhet til blant annet butikker, restauranter, cafeer og offentlig kommunikasjon. Stort parkeringshus under torget.

Innhold

Lokalene ulike er en del av en større bygård med et sameie som huser leiligheter og forskjellige næringsdrivende. Øvrige leietakere er bla. restaurantvirksomhet, frisører, advokater, legekontor mm.

Ledige lokaler i 1.etg: På gateplan er det et nyoppusset næringslokale på ca. 75 kvm BTA + 11,3 kvm andel fellesarealer, med flere muligheter både innen kontor, handel, helse og beauty. Dette er et lokale med stort potensiale, og kan tilpasses leietakers ønsker.

Ledige lokaler i 2.etg: Her leies det ut et kontorareal på ca. 85 kvm BTA + 12,8 kvm andel fellesarealer. Dette inkluderer et cellekontor, åpent kontorlandskap med topp utsikt til Torget og Storbyen kjøpesenter, kjøkken og lager/teknisk rom. Veldig ideelt for en liten bedrift som ønsker god beliggenhet med tilgang til alle byens tilbud utenfor døren.

Ledige lokaler i 3. etg: Lokalene i 3.etg. består av et to ulike arealer. Lokale 1 utgjør ca 79 kvm BTA + 11,9 kvm andel fellesarealer og svært godt egnet for virksomhet innen tradisjonell kontorvirksomhet, helse, beautybehandlinger, terapi, mm. Kan tilpasses ny leietaker.
Lokale 2 består av et større næringslokale på totalt ca 345 kvm BTA + 51 kvm andel fellesarealer. Dette lokalet kan også deles av til to ulike leietakere. Forskjellige utforminger og arealløsninger som er ideelle for alt fra tradisjonelle kontorvirksomheter til legekontorer eller andre behandlere. Tilgang til lokalene via heis eller trappeoppgang fra gateplan.

Lyse og gode lokaler og godt inneklima med balansert ventilasjon. Det kan legges til rette for totaloppussing av arealene, samt justeringer og tilpasninger for å tilpasse seg leietakers virksomhet ved spesielle behov.

Parkering

Her er det gode parkeringstilbud tilknyttet leieforholdet, med mulighet for parkering i parkeringshus tilknyttet eiendommen i løpet av leieperioden.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon for godt inneklima.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Offentlig kommunikasjon

Rask, kort og enkel adgang på offentlig kommunikasjon. Rett over Storbyen ligger Sarpsborg bussterminal og ca. 500 m gangavstand til Sarpsborg togstasjon.

Ansvarlig megler

Øivind Slangsvold

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: +47 979 85 060