Fakta om eiendommen

Type lokale


Bygård/Flermannsbolig

Areal

310 m2

Bruttoareal

310 m2

Prisantydning

9 000 000 kr

Kort om eiendommen

Det er 100% av aksjene i "selskap under stiftelse" som selges.
Kongholm Boligutleie AS skal fisjoneres. En slik fisjon reguleres av aksjeloven.
Fremdriftsplan fisjon
a)Bytteforhold beregnes
b)Åpningsbalanse utarbeides
c)Dokumenter utarbeides og fisjonen vedtas av styret og generalforsamling
d)Selskapets revisor bekrefter åpningsbalanse og redegjørelse
e)Fisjonen meldes til Brønnøysund, og kreditorfrist på 6 uker løper
f)Når kreditorfristen er ute meldes fisjonen til Brønnøysund som gjennomført

Prosessen tar vanligvis 8-10 uker. Det er oppgaver som må gjøres på forhånd, og det må reserveres noe tid til behandling i Brønnøysund

Bebyggelse

Bygård oppført rundt 1900. Støpte dekker i deler av kjeller. Kjellervegger i gråsteinsmur som er forsterket med mur ved påstøp på ytter-/innside. Antatt til fast grunn. Hovedsakelig ny grunnmur fra ca. 2013. Ny drenering anlagt på 3 sider av bolig i 2013. Vegger utover grunnmur i trebindingsverk. Yttervegger er kledd med panel. Alle vinduer i trerammer med isolerglass fra 2014. Saltak konstruksjon med loftsrom og kaldtloft. Kaldtloft etterisolert med mineralull i ca. 2015. Yttertak er tekket med sort sementstein. Det er montert snøfangere på begge sider av tak. Taktekking fra ca. 2014.

Beliggenhet

Leiegård med 6 leiligheter over 3 plan i sentrum av Mysen i Indre Østfold kommune. Eiendommen har en umiddelbar nærhet til alle sentrale funksjoner som butikker, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Innenfor en radius av 200 meter finner du flere gode restauranter, pizzabar, bakeri, bokhandel, blomsterbutikk, interiør og fargehandel og kaffebar. I kort gangavstand ligger Eidsberghallen - en idrettshall som rommer aktiviteter for flere idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, tennisbaner, frisbeegolfbane, lysløype, svømmehall og treningssenter m.m.

Adkomst

Det er flat og enkel adkomst - både med offentlig transport og bil. Med bil: Avkjøring fra E18 via Vandugbakken mot Mysen sentrum.

Innhold

1. etasje (109 kvm): 2 leiligheter.
Leilighet mot øst (58 kvm): Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom.
Leilighet mot vest (51 kvm): Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom.
2. etasje (112 kvm): 2 leiligheter.
Leilighet mot øst (61 kvm): Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom.
Leilighet mot vest (51 kvm): Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom.
3. etasje (252 kvm): 2 leiligheter.
Leilighet mot øst (58 kvm): Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom.
Leilighet mot vest (51 kvm): Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/vaskerom.

Eiendommen er antatt bygget i 1900 og har vært jevnlig oppgradert og ombygget etter behov. Omfattende oppgradering i 2013-15 med drenering av uteområde, utbedring av grunnmur, nye isolerglassvinduer, forsterket og etterisolert etasjeskiller/loft, nye VVS-installasjoner, overflatebehandling og ny taktekking. Eiendomsmassen fremstår som tidsriktig og holder gjennomgående god standard. Flislagte bad med gulvvarme, wc, uttak for vaskemaskin og dusjhjørne med glassfronter. Lyse kjøkken med integrerte hvitevarer og plass til kjøleskap - åpen stue-/kjøkkenløsning. Alle 6 leilighetene er p.t. utleid med hovedsakelig 3 måneders gjensidig oppsigelse. Leietakeroversikt ligger vedlagt i prospekt.

Parkering

Parkeringsmuligheter i bakgård. For øvrig god parkeringsdekning med flere parkeringsområder i Mysen sentrum, samt gateparkering.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til sentrumsformål. Reguleringsbestemmelser områderegulering: Mysen sentrum, Eidsberg kommune, ikrafttredelsesdato 10.09.2015. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i prospekt.

Ventilasjon

Naturlig tilluft med ventiler i vegger. Mekanisk avtrekk fra badene med vifte plassert i tak. Avtrekk fra kjøkken via kjøkkenventilator.

Standard

Alle innvendige dører i leiligheter i 3 speils hvite fyllingsdører. Innvendig trapp mellom etasjer, antatt fra byggeår, i tett heltre utførelse med vinylbelegg i trinn. Etasjeskillere i trebjelkelag forsterket og etterisolert med 60cm mineralull. Arbeid utført i ca. 2014. Gulvoverflater hovedsakelig tekket ved laminat og keramiske fliser. Overflater på innvendige vegger profilerte plater, type "smartpanel". Keramiske fliser på gulv og veggoverflater i baderom. Varmekabler i badegulv. Servantskap med heldekkende servant, uttak for vaskemaskin, wc og dusjvegger i glass. Mekanisk avtrekk via vifte plassert i tak ved dusjhjørne. Kjøkkeninnreding med benk- og overskap, og laminat benkeplate. Integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Plass til kjøleskap. Ventilator for avtrekk. Flismønstret vannfaste plater mellom benk - og overskap. Alt av VVS-installasjoner nytt ved renovering av boligen i 2013- 2014. Er montert inspeksjonsluker i tak på alle bad i 1. og 2.etasje for tilgang til inspeksjon av røranlegg til leiligheter.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1.608 kvm. Eiendommen er opparbeidet med asfaltert bakgård, samt noe beplantning.

Overtakelse

Etter avtale.

Lovanvendelse

Innholdet i salgsoppgaven er omtrentlig, og det tas forbehold om mulige feil. Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmeglingsloven § 6-7 om meglers opplysningsplikt er fraveket i nærværende prospekt jf. eiendomsmeglingsloven § 1-4, tredje ledd med tilhørende forskrift. Det forutsettes at interessenter gjennomgår alle opplysninger i salgsoppgaven grundig, foretar egne undersøkelser herunder besiktigelse av eiendommen, og dersom interessenten ikke anser seg selv som tilstrekkelig bygningskyndig, undersøker eiendommen nøye sammen med egen bygningskyndig representant. Kjøper kan ikke fremme noen form for krav overfor selger tilknyttet forhold kjøper ble kjent med eller burde blitt kjent med i forbindelse med sin gjennomgåelse av eiendommen.
Videre gjøres det oppmerksom på at selger står fritt til å bestemme kjøper og har videre rett til å akseptere eller forkaste ethvert bud.
Ved salg av selskapsandeler/aksjer gjelder: Ved salg vil vår standard kjøpekontrakt bli benyttet. Lov om avhending av fast eiendom vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Kjøper. Kjøpekontrakten er vedlegg til salgsoppgaven og kan gjennomgås etter nærmere avtale med megler. Dersom Kjøper ønsker å reservere seg mot noen av bestemmelsene i kjøpekontrakten må dette uttrykkelig fremkomme av budet. Meglerforetaket har ikke sjekket skatt-, avgifts- eller regnskapsmessige forhold. Interessenter forutsettes å avklare dette med sine egne rådgivere og eventuelt Selskapets revisor.
Ved kjøp av eiendommen må kjøper i tillegg betale tinglysingsgebyr og dokumentavgift. Dette utgjør et tillegg på ca 2,5% av kjøpesummen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabel i badegulv. Eiendommen overtas med de oppvarmingskilder som står ved visning.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Utskrift fra grunnbok, kopi av leieavtaler, samt eiendomsinformasjon fra Indre Østfold kommune:
- Eiendomsinformasjon
- Kommunale gebyrer og eiendomsskatt
- Planrapport
- Matrikkelrapport
- Planrapport
- Reguleringsplankart
- Reguleringsbestemmelser
- Grunnkart
- Arealplankart
- Info vedr. ferdigattest/midlertidig brukstillatelse
- Kart kommuneplanens arealdel
- Utskrift fra EDR Eiendomsregisteret
- Restanser og legalpant
- Tilknytning vei- vann og avløp

Kommuneplan 2015-2027 Arealdel er innhentet og kan utleveres ved forespørsel.

Ansvarlig megler

Torkil Krange

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111