Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

750 m2

Bruttoareal

750 m2

 

Kort om eiendommen

Butikk- og kontorlokaler i Mysen sentrum.

P.t. leieinntekter kr 580.000,-/år.

Det er 100% av aksjene i selskapet Abacus Eiendom AS, org.nr. 988 023 892, som selges.

Bebyggelse

Næringsbygg over 2 etasjer, samt kjeller fundamentert på antatt leire/sandgrunn. Grunnmur, bærevegger og etasjeskillere i betong/lettbetong. Ytterkledning av korrugerte stålplater. Oppforet tretak på betong. Kombinasjon av valmtak og pulttak. Innvendige trapper i betong kledd med terrasso. Trevegger kledd med gips og strie. Malt betong på gulv i kjeller, for øvrig vinylbelgg og tepper.

Beliggenhet

Næringseiendom med kontorlokaler og forretning midt i sentrum av Mysen i Indre Østfold kommune. Eiendommen har en umiddelbar nærhet til alle sentrale funksjoner som butikker, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Innenfor en radius av 200 meter finner du flere gode restauranter, pizzabar, bakeri, bokhandel, blomsterbutikk, interiør og fargehandel og kaffebar. I kort gangavstand ligger Eidsberghallen - en idrettshall som rommer aktiviteter for flere idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, tennisbaner, frisbeegolfbane, lysløype, svømmehall og treningssenter m.m.

Adkomst

Det er flat og enkel adkomst - både med offentlig transport og bil. Med bil: Avkjøring fra E18 via Vandugbakken mot Mysen sentrum. Ta til høyre i rundkjøring via Jernbanegata til David Blids gate 13. Eiendommen ligger på venstre hånd.

Parkering

Oppstillingsplasser langs bygget. For øvrig gateparkering og parkeringsplasser i sentrum.

Tomt

Eiet tomt på 361 kvm. Næringsbygg har grunnflate på 250 kvm. Øvrig tomt er opparbeidet med asfalterte flater med oppstillingsplass for bil langs bygget.

Inneholder

1. etasje (250 kvm): Butikklokaler og kontorer.
2. etasje (250 kvm): Kontorer, møterom, kjøkken med spiseplass, kopi/print og wc.
U. etasje (250 kvm): Lager, verksted med kjøkken og 2 stk wc.
Næringsbygg oppført i 1960, modernisert i 2007/2010, med et samlet areal på 750 kvm. Lagringsmuligheter i kjeller, butikk-/kontorlokaler i 1. etasje og kontorlokaler i 2. etasje. Elektrisk anlegg er oppgradert de senere år med deler av ledningsnett byttet og el-inntak med automatsikringer. Ombygging fra butikk til kontorer i 2010. En del overflater er byttet og malt i 2014. Bygningsmassen fremstår som godt vedlikeholdt, men har behov for modernisering med tanke på alder.

Ventilasjon

Flexit ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i kontorer.

Diverse

Det er 100% av aksjene i selskapet Abacus Eiendom AS, org.nr. 988 023 892, som selges. Aktiviteten til selskapet Abacus Eiendom AS er kun relatert til eiendommen i David Blids gate 13 og har ingen ansatte.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111