Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

140 m2

Bruttoareal

140 m2

 

Kort om eiendommen

Type lokale: Kontor
Areal: 140 kvm. BTA.
Innflytting: Lokaler står ledig med mulighet for rask tiltredelse.

Beliggenhet

Rosenholm er det største arbeidsstedet syd for Oslo, med rundt hundre bedrifter samlet under ett tak. Bygget ligger omgitt av skog, nær idylliske Søndre Aas gård, og har turstier umiddelbart utenfor. Her finner du lett hvilepulsen, med kort vei fra E-18 og togstasjonen/busstopp.

Innhold

Presentabelt inngangsparti med sosiale soner, stillerom og kjøkken som deles med andre leietakere. Eksklusive lokaler består i dag av åpent kontorlandskap, men kan enkelt innredes med cellekontorer. Eget møterom med glassvegger. Lokaler er nylig oppusset og holder gjennomgående god standard. Store vindusflater til pent opparbeidet fellesareal.

Rosenholm
Rosenholm er det tidligere hovedkontoret til IBM, tegnet av arkitekt Geir Grung i 1986. Lokalene er utformet slik at dagslys slipper inn fra alle kanter. Glassatriet, høye himlinger, smarte planløsninger og et øye for detaljer, er med på å gjøre Rosenholm Campus til et sted du gleder deg til å komme til hver dag - hvor du er stolt over å ta imot kunder. Nærheten til naturen, fasiliteter og den hyggelige atmosfæren gjør sitt til at Rosenholm Campus scorer høyt på kundetilfredshet hos de ulike leietakerne.

Mer enn en arbeidsplass
Som rosenholmer kan du invitere til konferanse i konferansesentret, by på kortreist, utsøkt lunsj i kantinen, booke deg på en treningstime i lunsjen, ta en runde på golfsimulatoren, spille bordtennis/shuffleboard eller ta en joggetur rett utenfor døren. Bli del av et sosialt og levende miljø hvor over 700 leietakere er aktive på facebooksiden rosenholmer . Med jevne mellomrom byr utleier på ulike aktiviteter i og utenfor arbeidstiden.

Fasiliteter
Aircondition
Bredbånd
Eget kjøkken, eller dele felles sosial sone med andre leietakere
Kantine
Kaffebar
Betjent resepsjon
Betjent varemottak og tilgang til egen postboks
Møtesenter
Heis
Parkering
Lager
Treningssenter
Fysioterapeut

Beskrivelse av tomt

Asfalterte adkomstveier til parkeringshus over 5 plan. Parkmessig opparbeidet fellesareal rundt bebyggelse med plen, belegningsstein og beplantning.

Standard

Utform kontorlokalet slik dere ønsker det - og slipp å tenke på hvor dere skal spise, trene eller ha møter. På Rosenholm har du alle fasiliteter, i et sosialt hyggelig miljø med mange potensielle samarbeidspartnere. Du kan invitere til konferanse i konferansesentret, by på kortreist, utsøkt lunsj i kantinen, være med på en treningstime i lunsjen, eller ta en joggetur i skogen.

Velg mellom ulike lokaler - enkelte har tilgang til kjøkken med kaffemaskin, der dere selv gjør avtale med kaffeleverandør. Noen lokaler har felles møterom, enkelte med skjerm. Velg eksponering mot glassgaten eller utsikt mot skogen. Det er mulig å leie møblert mot et påslag i leien eller å leie møblert. Faste felleskostnader inkluderer betjent resepsjon, betjent varemottak, strøm, periodisk renhold og postboks

Oppvarming

Rosenholm Campus har Energimerke B og ble nylig Breeam sertifisert til Excellent. Dette er over kravet til dagens nybygg og er eksepsjonelt bra for et nesten 30 år gammelt bygg. En rekke tiltak har redusert energiforbruket på bygget med mer enn 30 % de senere år. Av detaljer utnyttelse av overskuddsvarme fra datasenter samt installasjon av intelligente systemer som styrer ventilasjon og lys etter tilstedeværelse. Påkostningene har sørget for bedre innemiljø og lavere felleskostnader som følge av redusert energiforbruk. Gårdeier har stort fokus på kildesortering og gjenbruk av materialer og møbler, i tillegg til at leietakerne har tilgang til et eget gjenbruksrom med tøy og bøker.

Adkomst

Rosenholm ligger 15 minutter med bil eller tog syd for Oslo.
På E-18: Ta avkjøringen til Kolbotn, kjør rett fram i første rundkjøring, i den neste følger du skilt til Rosenholm. Rosenholm Campus ligger rett fram på venstre side.
Ta lokaltoget til Ski, gå av på Rosenholm stasjon. Derfra er det ca. 7 minutters gange til Campus. Følg skiltet gangvei.
Kort sykkelpendling fra Kolbotn, og omegn.
Reisevei fra Moss: ca. 40 min med bil.

Parkering

Det er alltid nok parkering, også under tak i parkeringshuset. En plass koster 542 kr. eks. moms i måneden. Ladeplasser finner du i P1 og P4.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125