Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

130 m2

Bruttoareal

260 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Arealspesifikasjon

1. etg: 130 kvm Butikklokale vest
2. etg: 130 kvm Kontorlokale øst

Kort om eiendommen


Tre næringslokaler i nyere kombinertbygg på Halmstad i Rygge. Mer enn 1 000 boenheter er under bygging og planlegging. Økende behov for nærmiljøtilbud.

Bebyggelse

Bæresystem og etasjeskillere i betong. Yttervegger av isolert bindingsverk, utvendig kledd med royalimpregnert trepanel og forblendet med Ottaskifer og med puss på isolasjon. Vinduer og utvendige dører av aluminium, med brudt kuldebro og isolerglass gjør dette til et godt isolert bygg.

Beliggenhet

Lokalene ligger på Halmstad, kommunesenteret i Rygge kommune. Moss og Rygge kommune slår seg sammen i 2020, men dette vil ikke si at Halmstad blir mindre relevant. Nærmere 1000 boenheter er under bygging og planlegging, og gir et sterkt økende behov for service- og handelstilbud. Eiendommen ligger inntil, og flott eksponert mot Rv118 som går parallelt med E6 gjennom Østfold. Ca. 10 km til Moss sentrum og ca. 7 km til Karlshus, sentrum i Råde. 500 meter fra intercity-stasjon på Rygge.

Adkomst

E6, Kryss 12 - Halmstadkrysset > følg Fv118, Flyplassveien mot sørvest på Fv118 270 m > sving til venstre og inn på Ryggeveien/Fv118 > følg denne 700 m > sving til høyre og inn på Stasjonsveien > følge denne 56 m > ta til venstre for å holde deg på Stasjonsveien > Stasjonsveien 19 er på høyre hånd etter 86 m.

Parkering

Ca. 20 parkeringsplasser foran lokalene. Beboerne i bygget bruker parkeringskjeller under bygget, mens næringslokalene og gjesteparkering deler på de 20 plassene foran bygget.

Tomt

Tomten er fint opparbeidet med asfalt og belegningsstein, granittkanststein, velstelte buskefelt og belysning.

Inneholder

Et flott næringslokaler på bakkeplan, på 130 m2. Dette kan benyttes til forretning, kontor, service, showrom m.m. Ved bruk til serveringslokaler må det søkes bruksendring og innhentes tillatelser fra plan- og bygningsetaten, mattilsynet og arbeidstilsynet.

I byggets 2. etg. er det ledig to flotte kontorlokaler, også på 130 m2. Delvis cellekontor og delvis kontorlandskap. Begge lokalene har eget kjøkken og toalett.

"Kontorhotell"
Ved behov kan det ene kontorlokalet oppdeles til et "kontorhotell", med enkeltkontorer mellom 18 og 30 m2 inkl. fellesarealer.

Ventilasjon

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning sammen med godt isolert bygg, gir et godt inneklima i lokalene.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800

Telefon: +47 69 27 89 02