Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

1270 m2

Bruttoareal

1270 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Kantine

Kjøreport

Kort om eiendommen


Eiendommen ligger sentralt i Vestby med kort avstand til E6. Veletablert næringsområde med en rekke anerkjente aktører som Bauhaus, Oslo Fasion Norway Vestby, Style auto, Byggmax, Megaflis, Maxbo m. fl. Eiendommen brukes i dag til bilsalg og bilverksted. Den passer også til proffutsalg og annet innen salg og produksjon.

Bebyggelse

Salgshall og kundemottak i fremre del av 1. etasje. Bakre del har godkjent verksted, vaskehall med oljeutskiller og klargjøringshall for biler.
Administrasjonsdel med flotte kontorer, møterom og kjøkken/spiseplass i 2. etasje. Deler av etasjen er innredet med mesanin for dekkhotell.
Tilgang til 2. etasje via trapp/heis.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Verpet i Vestby som er et populært industri og handelsområde.

Adkomst

Eiendommen ligger med kortest avstand ved å ta av avkjøring Vestby nord. Kjør Vestbyveien og ta av til høyre rett før Byggmax. Kommer du fra Vestby sentrum tar du til venstre ved etter Byggmax. etter 200 meter vil du se eiendommen.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på tomten.

Tomt

Tomten er på rundt 2.500 kvm. Eiendommen er flat med asfaltert uteområde, samt grøntanlegg/parkbelte mot veien.

Inneholder

Opprinnelig bygg med stålplater og islasjon. Eiendommen ble sist utvidet i 2012. Bygget av Iversby Stålbygg i sandwichkonstruksjon. Det ble i tillegg lagt nye utvendige plater på hele bygget, samt utskifting av vinduer. Solskjerming i kontordelen ved utvendige persienner. LED- belysning på gårdsplass rundt hele den asfalterte delen av bygget.

Alle porter er med mulighet for halvstilling, slik at ikke varmen slipper ut om vinteren. Vifter i tak i salgshallen. Dette for å snu varmluften i taket ned i rommet. Varmtvanns høytrykk i vaskehallen. Skumpålegger fra Kärcher. 3 FAS i verksteds- og vaskehall. Oljeutskiller tilkoblet kloakkanlegget.

Kjøkken med spiseplass i begge etasjer. Nytt flislagt bad i 2. etasje med vegghengt wc. Gjestetoalett med gulvvarme i begge plan. Det er lagt inn fiber fra Viken i bygget, og det er alarmanlegg fra Securitas.

Ventilasjon

Varmepumper med aircondition, luft til luft, i alle rom unntatt vaskehall. Det er ventilasjon i bilhall og kontorer med aggregat på taket.

Diverse

Eiendommen selger uten leietaker.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125