Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel

Areal

350 m2

Bruttoareal

2200 m2

Arealspesifikasjon

350 kvm Forretning/Butikk
750 kvm Forretning/Butikk
1100 kvm Forretning/Butikk

Kort om eiendommen

Næringseiendom med meget god eksponering mot sentrum i Mysen.
Andre leietakere på eiendommen: Maxbo, Family Sports Club.

Eiendommens potensiale

Eiendommen ligger meget profilert rett ved Rema 1000, Europris og Mysen Senter som er et veletablert kjøpesenter med kjente aktører som Vinmonopolet, Vitus, Kiwi, Coop Extra, Fagmøbler m.m. Med plassering midt i sentrum og enkel adkomst har sentrum blitt det naturlige sted å handle for innbyggere i Mysen og omegn. Regionen er i sterk utvikling hvor mange igangsatte boligprosjekter gir et økende behov for service- og handelstilbud. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til skoler, Eidsberghallen og offentlig kommunikasjon.

Adkomst

Det er enkel adkomst med både bil og kollektivtransport. Følg E18 til avkjøring mot Mysen. Følg Trøgstadveien, via Vandugbakken til Smedgata. Eiendommen ligger med god profilering på venstre side.

Innhold

Bygget A har et eget inngangsparti med fellesareal for seksjonene vis a vis Maxbo. Bygget er oppført over en etasje og er innredet for butikk/handel med tilhørende lager. Bygget er oppført i 1993 og påbygget i 2003. Videre er lokalene til Maxbo oppgradert i 2021/2022.
Bygg B har egen inngang og eget varemottak og ligger meg god profilering mot hovedgata i Mysen.

Parkering

Det er meget gode parkering forhold for kunder og ansatte. I tillegg er det innendørs parkeringsanlegg med 30 parkeringsplasser.

Ventilasjon

Overtakelse etter nærmere avtale.

Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Telefon: (+47) 92816111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Telefon: (+47) 97093125