Eiendom til salgs:

Meget attraktivt forretningslokalet i Askim sentrum som kan inndeles i tre mindre lokaler.

Guderudgata 3
1830 Askim

Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel

Areal

165 m2

Bruttoareal

165 m2

Prisantydning

3 750 000 kr

| Bebyggelse

Innredet seksjonert forretningslokale med normalt god standard. Forretningslokalet er over ett plan og er på tilsammen 147m² BRA. Lokalet fremstår som lyst og trivelig og med god eksponering. Lokalet er en del av et sameiet hvor ytre forhold er sameiets felles anliggende. Sameiet består av totalt 8 seksjoner hvorav 3 næring seksjoner og resterende bolig seksjon. Sameiet er ikke registrert i Brønnøysund.

| Innhold

Innredet eldre seksjonert forretningslokale over 1 plan beliggende i bygningens 1. etg. vendt ut mot gågata. Trivelig bakgård med brosteinslagte arealer. Lyse og trivelige lokaler med god eksponering. Lokalet har god eksponering mot Guderudgata som ligger midt i Askim sentrum. Lokalene leies i dag av Galleri Graff AS under ett, men ved fremtidig utleie kan man enkelt dele lokalene inn i opptil 3 mindre lokaler da det er 3 inngangsdører til lokalene. Galleri Graff AS leier i dag hele arealet. Lokalet er over ett plan og bestående av forretningslokale i tre deler, bakrom, kjøkken, wc rom.

| Beliggenhet

Forretningslokale med sentral og attraktiv beliggenhet i Askim sentrum i Indre Østfold kommune. Godt etablert og hyggelig forretningssentrum med en god miks av varierende butikker, område med forretninger, andre servicetilbud og boliger. Umiddelbar gangavstand til kollektiv transport som jernbanen, Askimtorget kjøpesenter og tur og rekreasjonsområder som bla. Guderudparken. Lokalet er vendt mot syd og har en god eksponering mot gågata. Eiendommen er beliggende i nærheten av tog og buss forbindelser.

| Adkomst

Adkomst til lokalet er via gågate med hellelagte arealer og fortau.

| Regulering

Bygningen er beliggende i et område avsatt til Sentrumsformål i kommuneplan 3014202101 Kommuneplanens arealdel 2024-2035 Indre Østfold kommune.
- Det foreligger en eldre reguleringsplan, men denne strider med dagens kommuneplan derfor er det kommuneplanen som gjelder.

| Standard

Lokalet fremstår som lyst og trivelig og med god eksponering. Lokalet fremstår med noe moderisering/oppgraderingsbehov. Større skjevheter er å påregne da bygningen er gammel. På generelt grunnlag må det alltid påregnes noe oppgraderinger og overflatebehandlinger ved salg av brukte lokaler.

| Beskrivelse av tomt

Sameiets felles eiendom er på 519 m² og sameiets tomt er hovedsakelig opparbeidet med hellelagte og med steinlagt bakgård. Universelt utformet rampe og trapp ved adkomst til lokalet.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: (+47) 92816111

Telefon: 928 16 111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: (+47) 97093125

Telefon: 970 93 125