Fakta om eiendommen

Type lokale


Butikk/Handel,

Areal

650 m2

Bruttoareal

650 m2

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger midt i Moss sentrums gågate med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Kirkeparken videregående skole og Amfi-senter er nærmeste nabo.

Her får du:
- Gangavstand til jernbanen og fergeforbindelse
- Topp eksponering med fulle vindusflater ut mot gågaten
- Gode planløsninger
- Mulighet for skreddersydde tilpasninger
- Et sentrum under transformasjon og stor utvikling

Eiendommens potensiale

Moss blir sett på som en av byene i Osloregionen med størst utviklingspotensial. Moss har en strategisk beliggenhet på grunn av jernbanen og Moss Havn. Byen er i rivende utvikling som følge av nytt dobbeltspor under bygging, med en ny hovedstasjon som i tillegg ville vært en storby verdig. Follobanen åpner desember 2022, og reisetiden til Oslo fra Moss vil da ta under 30 minutter. Den nye jernbanen vil være helt ferdig i 2025 med inntil 8 tog i timen til Oslo.

Forskjellige sentrumsplaner og utbygginger i og rundt byen er i ferd med, sammen med en fornyet interesse, unges miljøbevissthet og innovativ tankegang, bringe folk tilbake til Moss sentrum. Med sin beliggenhet i byens viktigste - og Norges første bilfrie - gågate, Dronningens gate, vil man kunne si at lokalene ligger "midt i smørøyet".

Byggets iøynefallende fasade er et velkjent blikkfang som forteller om service og handel. Eksponeringen mot gågaten vil være ypperlig for all slags type publikumsrettet virksomhet. Kirkeparken VGS ligger rett ved siden av bygget, og vil gi en solid strøm av mennesker forbi i gågaten flere ganger daglig.

Dronningkvartalet, den gamle delen av Amfisenteret er også under utvikling hvor det skal bygges nærmere 200 leiligheter, i regi av Olav Thon gruppen, som vil ha en lokalisasjon med nærhet til disse lokalene. Dette vil stimulere ytterligere til økt liv og aktivitet ved eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen og lokalene ligger midt i Moss, til byens gågate, i gate krysset med mest personaktivitet i Moss sentrum. Moss fremstår som en moderne småby og som opplever stor vekst.

I nabolaget ligger Moss Kirke, Kirkeparken Videregående Skole, Amfi Kjøpesenter, Moss Hotell og annen næringsvirksomhet. Adkomst med bil til eiendommen skjer via Th. Petersons gate til Ibsens gate og via Skoggata. Få minutters gange til togstasjonen, og byens hovedbusstasjon ligger like utenfor. Det er også gangavstand til fergeforbindelsen Moss/Horten.
- Dette er sentrums absolutte midtpunkt!

Adkomst

Adkomst med bil til eiendommen skjer via Th. Petersons gate til Ibsens gate- og via Skoggata.
Ved siden av publikums adkomst fra gågaten, hvor man kan bli kjørt og hentet helt inn til gågaten via Ibsens gate, har bygget en svært effektiv adkomst med bil for varelevering og annen tiltransport i bakkant av bygget.

Innhold

De ledige arealene fordeler seg på totalt ca. 650 kvm. på gateplan eksponert ut mot gågaten.
Lokalene kan tilrettelegges og tilpasses til ny leietakers virksomhet.
Det minste lokalet er ca. 200 kvm og det største er ca. 450 kvm. Disse kan enkelt tilpasses og innredes eller omstilles til de fleste virksomheter med enkle grep. Dersom dere er på utkikk etter større lokaler, som kjedebutikk e.l., kan to eller alle av lokalene leies under ett, og vi vil stå til rådighet for planlegging, ombygging og tilpasning av hele etasjen etter deres anvisninger fra bunnen av. Skillet mellom lokalene kan fjernes med et håndgrep uten nevneverdige strukturelle endringer.

Parkering

Bygget har innendørs parkeringsmuligheter i underetasjen, hvor av det vil være åpent for forhandlinger om eventuelle personalplasser dersom det er ønskelig.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon

Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Offentlig kommunikasjon

Her ligger alle transportmulighet med offentlig kommunikasjon bare et steinkast unna. Moss bussterminal ligger like utenfor eiendommen og det er kun noen få minutters gange til både togstasjon og fergeforbindelsen Moss/Horten.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Telefon: (+47) 40461800

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Telefon: (+47) 97985060