Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

29 m2

Bruttoareal

315 m2

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Arealspesifikasjon

29 kvm U.etg. syd
1. etg: 29 kvm 1H R215
1. etg: 220 kvm Tidl. fysiolokale
2. etg: 37 kvm 2. etg. syd

Kort om eiendommen

Prisgunstig leienivå med mulighet for tilpasninger.

Bebyggelse

Eiendommen er bygget i flere etapper fra 1968 til midt på 80-tallet. Kjeller/underetasje og med dekke over i plasstøpt betong. Yttervegger hovedsakelig av isolert bindingsverk, utvendig forblendet med tegl og trepanel. I stor grad bærende konstruksjoner i limtre. Innvendig hovedsakelig lettvegger i tre og glass, men også noe bærende murvegger i kombinasjon med limtre. Tre-vinduer med to-lags isolerglass, en del av disse er relativt nylig skiftet. Ytterkledning og grunnmur ble behandlet sist i 2018.

Innhold

Det er følgende leietakere i bygget:
Hydrogeologi og Avløpsrådgivning - Lars Westlie
Norsk Sikkerhetspartner AS
Prosesshuset AS
Solsikker Frisør Lium
Th Industribygg AS
Moss Kommunale Eiendomsselskap KF

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Halmstad, som er sentrum i Rygge kommune. Rygge Jernbanestasjon, en moderne intercity-stasjon, ligger kun 300 m fra eiendommen. Halmstad inneholder for øvrig en del forretninger og kontorer. Det er store boligprosjekter under utvikling og bygging i eiendommens nærområde. Kort vei til av- og påkjøring til E6. Rundt 10 km til Moss Sentrum.

Adkomst

Avkjøring fra E6 ved Halmstad/Rygge Flyplass. Følg Flyplassveien ca. 300 m til YX bensinstasjon. Ta til venstre til Ryggeveien/Rv 118 og følg denne ca. 700 m. Til høyre inn Stasjonsveien, hold til høyre i rundkjøring etter ca. 200 m. Eiendommen ligger på høyre side noen få meter etter rundkjøringen.

Parkering

Rikelig med oppstillingsplasser på eiendommen.

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område som i kommuneplanen er avsatt til: forretninger, jfr. eiendomsinformasjon fra Rygge kommune.

Standard

Bygget er av eldre dato, men er åpenbart bygget med kvalitet, og lokalene fremstår fortsatt med god standard. Det er gjennomført moderniseringsarbeider de senere år med overflatebehandling, nye gulv i inngangsparti og i flere av utleieenhetene, samt oppgradering av tidligere kantine til kjøkken og møterom.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 504 kvm. Tomten er i sin helhet opparbeidet og bebygd. Beplantet hage som er et trivelig pause- og rekreasjonsareal på sommeren. Tomten er ganske flat, og er svakt skrånende mot sørvest.

Ventilasjon

Ventilasjon og sanitæranlegg i bygget er av eldre dato, men er holdt godt vedlike.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: (+47) 40461800

Telefon: 404 61 800

Kjell R. Karlsen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: kjell@metra.no

Mobil: (+47) 91567434

Telefon: 915 67 434