Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

340 m2

Bruttoareal

340 m2

 

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Kantine

Overtakelse

2. kvartal 2021 eller etter nærmere avtale.

Kort om eiendommen

Næringsbygg på ca. 8 600m2. Bygget eies av Tune Senter AS. Dette er et fremleieforhold fra R2IT AS som har drøye 7 år igjen av leieforholdet og rett til fornyelse i 5 år.

Beliggenhet

Eiendommen ligger helt inntil E6 på Grålum i Sarpsborg, med Inspiria science-senter og Quality Hotell som nærmeste naboer. Avstanden til Østfolds nye sentralsykehus på Kalnes er noen få hundre meter. Beliggenheten er midt i fylket, og kjøretiden er ikke lang verken til Moss, Fredrikstad, Halden eller Askim. Bussholdeplass ved eiendommen. Ca. 50 min. til Oslo, og 20 min til Sverige.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Innhold

Topp moderne kontorlokale for 20 til 40 arbeidsplasser i landskap. Inneholder også flotte møteromsfasiliteter, både egne og felles. Stillerom, kjøkkenkrok, sosiale møteplasser m.m. Tilgang til kantine, ikke tvungen, med lunchpriser fra 60 til 70 kr.

Beskrivelse av tomt

Tomten er fullt opparbeidet med høy kvalitet også på parkanlegg, rekreasjonsarealer, trafikkarealer og parkering.

Bebyggelse

Karakteristisk stjerneformet bebyggelse med fem bygningskropper bygget rundt et felles inngangsparti, foaje og kantine. Byggene er i to og tre etasjer og har utvendige fasader i tegl og glass.

Standard

Lokalene har meget høy standard og lekkert design. Lokalene er holdt i mørke farger, som sammen med flott designbelysning, mye vinduer, og lekre gulv med kombinasjon av tepper og tregulv, gir et meget godt inntrykk. Lokalene er også utstyrt med topp moderne møbler både på møterom, sittegrupper og kontoroppsett for 24 arbeidsplasser. Utstyret (eks kontorstoler) er leaset for 4 200 kr/mnd og leasingavtalen kan, om ønskelig, overtas. Møterom inneholder topp moderne konferanseutstyr som det også kan forhandles om å overta.

Adkomst

Avkjøring fra E6 i Lekvollkrysset på Grålum, vestover til rundkjøring og så nordover Bjørnstadveien. Første eiendom på venstre hånd etter rundkjøring.

Parkering

Eiendommen har glimrende parkeringsforhold.

Offentlig kommunikasjon

På grunn av nærheten til sykehuset har området en utmerket kollektivdekning både lokalt og regionalt.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Øivind Slangsvold

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: os@metra.no

Mobil: +47 404 61 800