Lokale til Leie:

Lekkert og lite kontorlokale med 4 romslige celler – Perfekt for mindre bedrifter – Utsikt – Gunstige betingelser – Særpreg

Fossen 20
1530 Moss

Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

110 m2

Bruttoareal

110 m2

 

Fasiliteter


Aircondition

Bredbåndstilknytning

Kort om eiendommen

Spabo Næring AS leier ut unike næringsarealer i ærverdig, totalrenovert og historisk bygning.

Lokalene går over to etasjer og har et bredt spekter av mulige bruksområder. Her skaper moderne og historisk arkitektur lyse og originale omgivelser med særpreg.

Leiepris: Etter avtale.
Overtagelse: Etter avtale.

Lokalene kan skreddersys og tilpasses ny leietakers ønsker til utforming.

Området er i omfattende utvikling med Verket som nabo, og etablerte serveringsssteder i umiddelbar nærhet.

Bebyggelse

Meget spennende og spesiell gammel murbygning fra 1885, i 5 etasjer, med yttervegger og grunnmurer i tegl og granitt. Totalrenovert. Innvendig bæresystem i grovt, synlig tømmer. Etasjeskillere i tre som er brannteknisk oppgradert med brannhemmende sjikt av gips. Bærekonstruksjoner er oppdimensjonert med ekstra tykkelse for å oppnå tilstrekkelig brannmotstand, i tillegg til at byningsmassen er sikret med fullsprinkling og automatisk branvarslingsanlegg tilkoplet Alarmsentral Øst og brannvesen. Alle branndører er tilkoplet dette anlegget med magnetholdere osv. Uvendig er taket tekket med vakker og bestandig båndtekking, beslag, renner og nedløp i sink. I taket er det innfelt store glasspartier som gir fantastisk fin effekt i kontorlokalene i toppetasjen.
Totalrenovert i 2005/2006.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet, midt i Møllebyen i Moss. Nær bibliotek, kino, cafèer, industrimuseum, Momentum kunsthall, Galleri Brandstrup og ellers kontormiljø med advokater, regnskapskontorer, offentlige kontorer, finans og teknisk konsulentvirksomhet i nabolaget. Ellers kort avstand til byens gågate og Amfisenteret.

Adkomst

Fra E6 gjennom Mosseporten til rundkjøring og lysregulert kryss. Hold til høyre i rundkjøring og i trafikklys > Følg Kongens gate 250 m til øvre torg > Fortsett 150 m rett frem i Kongens gate > Til venstre ned Henrik Gerners gate > Eiendommen ligger nå på høyre side 70 m nede i bakken.

Parkering

Godt med offentlige p-plasser i nærheten i form av både p-hus og p-plasser i meget kort gangavstand. Her kan det leies plass.

Tomt

Hele eiendommen, og hele området er pietetsfullt satt i stand som et helhetlig historisk verdifullt område. Nydelig renovert elveløp med vannspeil og rennende vann over eiendommen. Ellers vakre uteområder med belegningsstein, heller, belysning og beplantning. I u.etg. ligger populære og hyggelige Cafe Riis, med både inne- og uteservering.

Inneholder

Lokalet er ledig og går over 2. plan. Inkludert andel fellesarealer er lokalet 110 kvm BTA, som også inkluderer minikjøkken og toalett.

Ventilasjon

Det er balansert ventilasjonssystem med kjøling og varmegjenvinning i alle etasjer.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Oda Christine Solberg Ystrøm

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: Oda@metra.no

Telefon: +47 971 93 186