Fakta om eiendommen

Type lokale


Kombinasjonslokaler

Areal

1320 m2

Bruttoareal

1320 m2

 

Kort om eiendommen

Berghagan næringspark med en rekke anerkjente aktører.

Eiendommen ligger kun 3 minutter fra E6 og 12-15 minutter fra Oslo.

Egner seg for aktører innen håndverk/netthandel med behov for effektiv varelevering.

Beliggenhet

Berghagan/Regnbuen Næringspark er ett av de mest attraktive næringsområdene i Stor-Oslo med en rekke anerkjente aktører innenfor håndverk, produksjon, lager og logistikk. Det er kort avstand til E6 med kun 5 minutters effektiv kjøretid til Oslo-grensen og 12-15 minutter til Ryen. Eiendommen ligger med god profilering og har nærhet til tog/buss. Optimal plassering for håndverksbedrifter med oppdrag i Oslo, Follo og Østfold.

Adkomst

Fra Oslo: Avkjøring fra E6 til Fylkesvei 32 (Assurdiagonalen) som går over i Vevelstadveien. Følg denne rundt 1,5 km til første rundkjøring. Avkjøring mot høyre til Berghagan.

Parkering

Rikelig med oppstillingsplasser (rundt 25 p-plasser) ved adkomst.

Tomt

Eiet tomt på 8.830 kvm. Tomten er hovedsaklig opparbeidet med asfalterte adkomstveier/parkeringsarealer, samt fellesområder med beplantning.

Inneholder

1. etasje (1.320 kvm): 7 kontorer, møterom, showroom/sosial sone, kjøkken, wc/garderobe, 3 kopi/print/lager, teknisk rom og lager.

Kombinasjonsbygg med alt på en flate. Administrasjonsdel på rundt 600 kvm. med 7 cellekontorer. Lyse kontorarealer med gjennomgående god standard og lite bruksslitasje. Åpent landskap foran kontorer er av tidligere leietaker benyttet som showroom/sosial sone. Kontorene kan enkelt utvides om man ikke har behov for dette. Stort møterom ved inngangsparti. Lyst kjøkken med spiseplass og garderober med wc. Direkte tilgang fra administrasjonsdel til lager på rundt 700 kvm. Lageret har også tilgang fra nord via elektrisk kjøreport (3x3 meter). Lokalet egener seg for håndverksbedrifter/netthandel med behov for effektiv varehåndtering.

Ventilasjon

Lokalet har eget ventilasjonsanlegg.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111