Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

104 m2

Bruttoareal

646 m2

Arealspesifikasjon

396 kvm - Lager og kontor
1. etg: 104 kvm - Kontor
1. etg: 146 kvm - Kontor

| Kort om eiendommen

To kontorlokaler til utleie på gunstige betingelser. Kontorene er sentralt beliggende på Høyda i Moss, og er en del av et etablert handelsområde.

Etg. 1
- Lokale 1 ca. 104 kvm BTA
- Lokale 2 ca. 146 kvm BTA

Underetasje
- - Kombinasjon lager og kontor ca. 396 kvm BTA

Muligheter for rask overtakelse!

Utleiepris: Etter avtale.

| Bebyggelse

Området består hovedsakelig av næringseiendom, med nyoppført høyhusbebyggelse i nærheten. Ved eiendommen er det også et mindre etablert boligområde. Store deler av uteområdene blir i dag benyttet til parkering.

| Innhold

Eiendommen fremstår velholdt, og holder en enkel standard. Fellesområdene er lyse og representable, med toaletter i begge etasjer.
Rimelige kontorer, godt egnet til bedrifter som ønsker praktiske lokaler med beste beliggenhet. Kontorene holder en enkel standard, og er godt egnet for serviceytende bedrifter med annen kontorvirksomhet.

| Beliggenhet

Lokalene ligger godt synlig plassert på Høyda i Moss, med Lilleeng Helsepark som nabo. Høyda er et av de største handelsområdene i Østfold, og her har alt fra store og kjente varehus til mindre lokale nisjeforretninger etablert seg. Området har en svært allsidig og stor kundestrøm. På grunn av den kommende kommunesammenslåingen, vil dette området være enda mer sentralt i tiden fremover. Området er under stor utvikling, med rehablitering av eksisterende eiendom og nye boligprosjekter. I umiddelbar nærhet ligger Rosenvige Park der det nå er tre boligtårn ferdig innflyttet og to nye under oppføring.

Den sentrale beliggenheten med kort vei til E6, flyplass og ferge, og med snarlige planer om utvidelse av Østfoldbanen, gjør Høyda til et av de mest spennende utviklingsområder i regionen.

| Parkering

Det er en felles biloppstillingsplass på eiendommen, med god parkeringsdekning.

| Ventilasjon

Balansert ventilasjonsanlegg.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: (+47) 97985060

Telefon: 979 85 060

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: (+47) 92029641

Telefon: 920 29 641