Lokale til Leie:

Kontorlokaler med stor terrasse og flott sjøutsikt – passer for rundt 30 arbeidsplasser!

Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen

Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

720 m2

Bruttoareal

720 m2

Kort om eiendommen

Type lokale: Kontor
Areal: 720 kvm. BTA.
Etasje: 5.
Innflytting: Lokaler står ledig med mulighet for rask tiltredelse.

Bebyggelse

Næringsbygget ble oppført som hovedkontor for IBM i 1986. Aspelin Ramm overtok bygget ved årsskiftet 07/08 og har som mål å utvikle eiendommen til å bli det største og beste kontorkonsept ved den sydlige innfarten til Oslo. Fellesarealer som resepsjon, kaffebar, restaurant, treningssenter og konferansesenter er oppgradert for tilfredsstille dagens krav. Det er gjennomført omfattende modernisering av bygningsmassen med nytt design for innredning av de 10 bygningsblokkene. Det arbeides kontinuerlig for å tilrettelegge for at dagens og fremtidige leietakere vil ha en fullstendig og tilrettelagt arbeidsplass med et godt sosialt miljø og alt av tjenester samlet under samme tak. Summen av tiltakene har resultert i at Rosenholm Campus har blitt en attraktiv lokalitet på grensen av Oslo i syd - med over 100 etablerte bedrifter.

Beliggenhet

Rosenholm Campus er et moderne kontorlandskap på totalt 43.000 kvm fordelt på 10 blokker koblet sammen med glasstak og fellesområder som resepsjon, kantine, kaffebar, sosiale møteplasser og konferansesenter. Sentralt beliggende på grensen mellom Oslo og Oppegård, kun 11 minutter med bil fra Oslo sentrum. Eiendommen ligger med enkel adkomst fra E6/E18, samt bussholdeplass og togstasjon i umiddelbar nærhet. Kort vei til Kolbotn sentrum, hotel, matbutikk og diverse helsetjenester.

Adkomst

Rosenholm Campus ligger med enkel adkomst enten man bruker bil, tog eller buss - kun rundt 15 minutter fra Oslo sentrum. Mastemyr ligger i Oppegård kommune, sentralt plassert som nabokommune til Oslo, med både E6 og E18 i umiddelbar nærhet. Rikelig med parkeringsdekning i parkeringshus ved adkomst. Det er bussholdeplass med hyppige avganger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Kun få minutters gange til Rosenholm togstasjon. Oppgradering med dobbeltspor for jernbane vil gi forutsigbarhet og sikre enda raskere reisevei. Eiendommen ligger utenfor bomringen for de som komme syd fra.

Innhold

5. etasje: Presentabelt inngangsparti med sosiale soner eller åpent kontorlandskap, kjøkken, møterom, rundt 22 cellekontorer, kopi/print og utgang til takterrasse med flott utsikt.

Parkering

Rikelig med parkeringsdekning med totalt rundt 1.100 plasser. Parkering for ansatte i plan 1-4, mens øverste parkeringsplan er forbeholdt gjesteparkering. Parkeringsplasser for elbil med lademuligheter både på gjeste- og ansattparkering.

Standard

Lokaler holdes gjennomgående god standard med liten bruksslitasje og kan overtas "as is" eller skreddersys til leietakers ønsker.

Beskrivelse av tomt

Asfalterte adkomstveier til parkeringshus over 5 plan. Parkmessig opparbeidet fellesareal rundt bebyggelse med plen, belegningsstein og beplantning.

Oppvarming

Bærekraft
Rosenholm Campus har Energimerke B og ble nylig Breeam sertifisert til Excellent. Dette er over kravet til dagens nybygg og er eksepsjonelt bra for et nesten 30 år gammelt bygg. En rekke tiltak har redusert energiforbruket på bygget med mer enn 30 % de senere år. Av detaljer utnyttelse av overskuddsvarme fra datasenter samt installasjon av intelligente systemer som styrer ventilasjon og lys etter tilstedeværelse. Påkostningene har sørget for bedre innemiljø og lavere felleskostnader som følge av redusert energiforbruk. Gårdeier har stort fokus på kildesortering og gjenbruk av materialer og møbler, i tillegg til at leietakerne har tilgang til et eget gjenbruksrom med tøy og bøker.

Ansvarlig megler

Torkil Krange

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Mobil: +47 970 93 125

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Mobil: +47 928 16 111