Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor,

Areal

250 m2

Bruttoareal

1410 m2

Fasiliteter


Garasje/P-plass

Aircondition

Heis

Arealspesifikasjon

3. etg: 250 kvm - Kontor
3. etg: 300 kvm - Kontor
4. etg: 860 kvm - Kontor

| Kort om eiendommen

Eiendommen og kontorlokalene ligger midt i Moss sentrums gågate med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Kirkeparken videregående skole og Amfi-senter er nærmeste nabo.

Her får du:
- Gangavstand til jernbanen og fergeforbindelse
- Gode planløsninger
- Mulighet for skreddersydde tilpasninger
- Et sentrum under transformasjon og stor utvikling

| Eiendommens potensiale

Moss blir sett på som en av byene i Osloregionen med størst utviklingspotensial. Moss har en strategisk beliggenhet på grunn av jernbanen og Moss Havn. Byen er i rivende utvikling som følge av nytt dobbeltspor under bygging, med en ny hovedstasjon som i tillegg ville vært en storby verdig. Follobanen åpner desember 2022, og reisetiden til Oslo fra Moss vil da ta under 30 minutter. Den nye jernbanen vil være helt ferdig i 2025 med inntil 8 tog i timen til Oslo.

Forskjellige sentrumsplaner og utbygginger i og rundt byen er i ferd med, sammen med en fornyet interesse, unges miljøbevissthet og innovativ tankegang, bringe folk tilbake til Moss sentrum. Med sin beliggenhet i byens viktigste - og Norges første bilfrie - gågate, Dronningens gate, vil man kunne si at lokalene ligger "midt i smørøyet".

| Innhold

De ledige kontorarealene er fra ca. 200 - totalt 1 300 kvm BTA. Lokalene kan tilrettelegges, deles av og tilpasses til ny leietakers virksomhet.
Ideell størrelse for både små og større kontorbedrifter.

| Beliggenhet

Eiendommen og lokalene ligger midt i Moss, til byens gågate, i gate krysset med mest personaktivitet i Moss sentrum.

I nabolaget ligger Moss Kirke, Kirkeparken Videregående Skole, Amfi Kjøpesenter, Moss Hotell og annen næringsvirksomhet. Adkomst med bil til eiendommen skjer via Th. Petersons gate til Ibsens gate og via Skoggata. Få minutters gange til togstasjonen, og byens hovedbusstasjon ligger like utenfor. Det er også gangavstand til fergeforbindelsen Moss/Horten.
- Dette er sentrums absolutte midtpunkt!

| Parkering

Bygget har innendørs parkeringsmuligheter i underetasjen, hvor det vil være åpent for forhandlinger om eventuelle personalplasser dersom det er ønskelig.

| Oppvarming

Elektrisk oppvarming

| Ventilasjon

Balansert ventilasjon

| Energimerking

Energimerking foreligger ikke.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no

| Offentlig kommunikasjon

Her ligger alle transportmuligheter med offentlig kommunikasjon bare et steinkast unna. Moss bussterminal ligger like utenfor eiendommen og det er kun noen få minutters gangavstand til både togstasjon og fergeforbindelsen Moss/Horten.

| Lovanvendelse

Ved utleie vil meglers leiekontrakt bli benyttet. Husleielovens vil bare i begrenset utstrekning kunne påberopes av Leietaker. Kontakt vårt kontor for nærmere opplysninger og gjennomlesing av avtalen.
Utleier forbeholder seg her bl.a. retten til å kunne registrere utleievirksomheten i merverdiregisteret.
Eml. §§ 4-4, 6-2, 6-7, 6-10, 7-1 og 8-8 fravikes ved dette oppdraget.
Lov om hvitvasking
Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at oppdragsansvarlig har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Marius Henriksen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: marius@metra.no

Mobil: (+47) 97985060

Telefon: 979 85 060

Espen R Pettersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: espen@metra.no

Mobil: (+47) 92029641

Telefon: 920 29 641