Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

100 m2

Bruttoareal

667 m2

Fasiliteter


Aircondition

Bredbåndstilknytning

Representantiv

moderne-i-gammel-stil

Arealspesifikasjon

100 kvm Kontor fra
567 kvm Kontor hele bygget

Kort om eiendommen

Meget representativ eiendom.
Tidstypiske bygningsdetaljer.
Beliggende i sentrum med gangavstand
til alle sentrumsfasiliteter.
Utsikt mot elven og torgplassen.
Ledige kontorer fra mars 2021.

Beliggenhet

Meget god beliggenhet i Fredrikstad sentrum med utsikt til elven.
Eiendommen har fasade mot Dampskipsbrygga som nylig har blitt transformert til et nytt og spennende byrom der bl.a.kunstneren Christian Sunde har bistått med utsmykningen som består av 22 "lyssteiner" med motiver inspirert fra maritime symboler. Plassen er opparbeidet med granittsteiner, sittebenker, trær og beplantning.

Dampskipsbrygga ligger med utsikt mot bryggepromenaden i Fredrikstad. Bryggepromenaden er et pulserende utelivsområde med mange restauranter og uteserveringer.

Både rådhuset og kulturhuset Blå grotte ligger i nabokvartalet. Tilsvarende for byens nyeste hotell; Quality Hotel Fredrikstad.

Adkomst

Via Fredrikstad sentrum; Storgata eller Kirkebrygga.
Det er kun 5 minutters gange til hovedbuss-stasjon og byens handelssenter Torvbyen. Tilsvarende til fergeholdeplassen i sentrum der det går gratis ferge til Gamlebyen, Smertu, Værste, Gressvik og Ålekilene eller til fergeholdeplassen som går direkte fra bysiden/Cicignon og til Gamlebyen.

Innhold

1. etasje. Ca 147 kvm BTA.
Inngangsparti, 2 stk større kontorer, møterom, spiserom m/kjøkken, flislagt wc. Originalt heltre gulv i eik, lagt i fiskebeinsmønster, i kontorene.

2. etasje. Ca 138 kvm BTA.
3 kontorer med god størrelse og med plass for mer enn 1 arbeidsplass om ønskelig, 2 stk wc + dusj. Merbau laminat på gulv.
Utgang til veranda.

3. etasje. Ca 98 kvm BTA.
Åpent areal, tilrettelagt for kontorplasser i åpent landskap evt møterom/konferanserom. Merbau laminatgulv. Synlige takbjelker.

Bygget ble fullstendig oppgradert og renovert i 2007, og holder en høy og moderne standard, samtidig som mye av byggets eldre kvaliteter er beholdt. Det er valgt tidstypiske vinduer og speildører. Møterommet har flott brystningspanel som gir rommet et ærverdig gammelt preg, selv om det er helt moderne utstyrt.
Kakkelovn har ikke vært i bruk i selgers eiertid.
Fullt utrustet moderne kjøkken. Hele elanlegget og røropplegget til sanitær ble byttet ut ved renoveringen. Strøm og datakabling til alle kontorplassene.

Eiendommen har en avskjermet gruset bakgård.

Parkering

Sykkelparkering og 2 stk hc-parkering på Dampskipsbrygga. Her er det også 2 korttidsplasse for bil. Offentlig p-plass ved Quality hotell og i Apenesfjellet Parkeringshus kun et par minutters gange fra eiendommen. Det er mulig å inngå parkeringsavtale med Fredrikstad kommune for plass i Apenesfjellet p-hus. I tillegg er det gateparkering.
Det er ingen parkering på selve eiendommen.

Ventilasjon

Balansert ventilasjonsanlegg med kjøling i hovedbygget.

Oppvarming

Elektriske panelovner.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Ann Kristin Berg

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: akb@metra.no

Mobil: +47 913 20 622