Fakta om eiendommen

Type lokale


Kontor

Areal

1330 m2

Bruttoareal

1330 m2

Kort om eiendommen

Eiendommen ble oppført i 1993 og har to fløyer (A og B). Byggene utgjør totalt ca. 10000 kvm BTA. Fløy A ble oppgradert med nye vinduer og persienner våren 2021. Inngangsparti skal oppgraderes med ny belysning, møbler og annet interiør i løpet av 2021 og vil få et moderne uttrykk. Eiendommen har vært igjennom andre solide oppgraderinger i 2020 som blant annet nytt dusj/garderobeanlegg i byggets kjeller hvor det også finnes et treningsrom. I fløy B i byggets 4.etg åpnet en nyoppusset kantine med Gruve3. Leietaker må inngå i kantineordningen. Eiendommen har låst sykkelparkering i kjeller, samt utendørs sykkelparkering. Det er godt med parkeringsplasser på eiendommen inkl. HC - plasser. El-billadingskonsept er under utredning på eiendommen. Byggene består av offentlige og statlige leietakere som Statsforvalteren i Oslo og Viken, Sivil Klareringsmyndighet og Viken Fylkeskommune.

Bildene i annonsen viser standarden som leveres og er eksempel fra annen leietaker i bygget.

Beliggenhet

Eiendommen har flott beliggenhet med god eksponering ut mot Vogts gate. Adkomst øst skjer fra E6 og innfartsveien og inn i Klostergata fra rundkjøringen og deretter inn i Welhavens gate.

Det er gåavstand til Moss stasjon.

Innhold

Kontorlokalene kan tilpasses etter behov. Det er lagt ved to forslag til løsning. Alternativ 1 har ca 90 arbeidsplasser tilknyttet møterom og sosial, det meste i åpent landskap. alternativ 2 har ca 60 arbeidsplasser tilknyttet møterom og sosial sone, det meste i cellekontorer. Se eksempel på plantegninger. I tillegg til kontorlokalene er det nyoppusset kantine i toppetasjen med en liten takterrasse for bruk om sommeren. I underetasjen er det trimrom med treningsutstyr med garderober, og sykkelparkering for de søm ønsker å sykle til og fra jobb.

Standard

Det er fjernvarme inn i bygget som vil bli tilrettelagt for ny bruker ved en totalrenovering. Lokalene er utstyrt Cat.6 datakabling. Balansert ventilasjon med kjølt tilluft. Nytt ventilasjonsaggregat i 2018.

Oppvarming

Eiendommen oppvarmes med fjernvarme.

Kontakt

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
på denne eiendommen

Roy Hugo Øren

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: roy@metra.no

Telefon: (+47) 92816111

Torkil Krange

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: torkil@metra.no

Telefon: (+47) 97093125